transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-10-2012

Carpatica Asig, asiguratorul oficial al Muzeului National de Istorie a Romaniei la aniversarea a 90 de ani de la incoronarea Regelui Ferdinand si a Reginei Maria

Carpatica Asig, asiguratorul oficial al Muzeului National de Istorie a Romaniei la aniversarea a 90 de ani de la incoronarea Regelui Ferdinand si a Reginei Maria
 Alte stiri la aceasta categorie
In cadrul festivitatilor aniversare ce urmeaza a se desfasura la Alba Iulia, cu ocazia implinirii a 90 de ani de la incoronarea Regelui Ferdinand si a Reginei Maria, Carpatica Asig va asigura transportul pieselor de patrimoniu, precum si expunerea acestora pe durata celor 3 zile cat va dura expozitie, si anume 15-17 octombrie 2012.

Cele mai importante obiecte de patromoniu care vor fi asigurate sunt: Coroana pe care Regele Ferdinand I a purtat-o in ziua incoronarii la Alba Iulia (15 octombrie 1922), coroana care a apartinut unchiului sau, Carol I; Coroana pe care regina Maria a purtat-o la incoronarea de la Alba Iulia, o piesa remarcabila, in stil Art-nouveau, confectionata din aur transilvanean, cu un design de inspiratie medievala (model fiind coroana doamnei Despina-Milita, sotia lui Neagoe Basarab), Coroana de Otel, turnata din metalul unui tun turcesc capturat in batalia de la Grivita din 30 august 1877, la cererea Regelui Carol I.

Prima de asigurare se ridica la 10.000 de euro. Contractul dintre cele doua entitati fiind de tip barter, prima de asigurare este suportata exclusiv de Carpatica Asig. Valoarea celor peste 60 de obiecte de patrimoniu depaseste 15 mil. euro.

„Este o onoare pentru noi sa participam la scrierea unui fragment de istorie, la consolidarea sentimentului apartenentei nationale pe care aceasta aniversare il reinvie”, a declarat Marian Mirzac, director general al Carpatica Asig.

Carpatica Asig a fost infiintata in anul 1996, cu capital integral privat, sub denumirea de ASA ASIGURARI ATLASSIB, in cadrul holdingului ATLASSIB. In septembrie 2004 compania şi-a schimbat denumirea in Carpatica Asig - parte a Grupului Financiar CARPATICA, raspunzand astfel cerintele pietii privind serviciile  financiare integrate.  

Compania are  peste 90 de unitati in intreaga tara, colaborand cu peste 5000 de intermediari si practica asigurari generale (non-viata).
.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar