transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 28-02-2014

Carpatica Asig - mai multe riscuri acoperite pe segmentul Property, mai multi clienti si mai putine reclamatii

Carpatica Asig - mai multe riscuri acoperite pe segmentul Property, mai multi clienti si mai putine reclamatii
 Alte stiri la aceasta categorie

Carpatica Asig si-a majorat in acest an cu 33% acoperirea riscurilor pe segmentul Property,  prin contracte plasate la reasiguratori de top, cu rating minimum A. Compania si-a intarit credibilitatea: au fost cu 21% mai putine reclamatii in 2013 si cu 40% mai multi clienti in 2013, fata de 2012. Din totalul plangerilor adresate anul trecut firmelor de asigurari din Romania, Carpatica Asig are doar 5,7%.

Carpatica Asig are un program de reasigurare complex, ce acopera asigurarile de tip Property (cladiri si continut) si riscurile catastrofale aferente (cutremur, inundatie, etc).
Contractul de reasigurare a fost plasat prin JLT Towers Re, broker de talie mondiala, la reasiguratori de top care au cel putin rating A: Partner Re (rating S&P A+), Sirius (rating S&P A-), Aspen Re (rating S&P A), SCOR (rating S&P A+) si altii similari.
 
Siguranta clientilor pentru segmentul de locuinte a sporit considerabil. Capacitatea cumparata pentru contractul de reasigurare, la 01.01.2014, este mai mare cu 33%, fata de 2013 (sau dubla, fata de 2012). Primele de reasigurare achitate de Carpatica Asig urmeaza si ele acelasi trend crescator.

Limita contractului de reasigurare s-a stabilit prin programe de modelare dedicate, folosite de piata internationala de reasigurare (RMS si EQECAT), cu respectarea normelor ASF (Ordinul 12/2012 si normele  aferente privind autorizarea si desfasurarea activitatii de subscriere si cedare in reasigurare a riscurilor de catastrofa naturala).

Carpatica Asig are doar 5,7% din totalul de 13.000 de plangeri ale firmelor de asigurari, mentionat in presa. Numarul reclamatiilor primite de Carpatica Asig a scazut, in 2013, cu 21% fata de anul precedent, in vreme ce numarul de clienti a crescut cu 40%, in perioada analizata. Cele mai multe reclamatii s-au inregistrat pe segmentul RCA, unde daunele platite in 2013 reprezinta peste 62% din totalul primelor brute subscrise.
 
 

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar