transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-09-2013

Carpatica Asig este pentru al doilea an asigurator oficial al Federatiei Romane de Handbal

Carpatica Asig este pentru al doilea an asigurator oficial al Federatiei Romane de Handbal
 Alte stiri la aceasta categorie

Parteneriatul dintre Carpatica Asig si Federatia Romana de Handbal a intrat in cel de-al doilea an, continuand astfel programul de implicare a companiei in sprijinirea evenimentelor sportive si de incurajare a performantei in sportul romanesc.

Performanta handbalistilor romani este sustinuta de Carpatica Asig pe directia acordarii suportului atat de necesar in cariera oricarui sportiv in caz de accident si in perioada de refacere ulterioara. Riscurile asigurate variaza de la incapacitate temporara de munca pana la cele mai grave situatii de accidentare. Sunt acoperiti de asigurarea de accidente cei aproximativ 5.000 de sportivi care activeaza in cadrul Federatiei Romane de Handbal: echipele de juniori, sportivii din divizia A si loturile nationale ale Romaniei.
 
„Sportul este un segment social important, iar obiectivul Carpatica Asig este de a sustine formarea unor sportivi care sa faca performanta, sa devina campioni si sa reprezinte cu mandrie tara. In demersurile noastre implicam oameni cu care impartasim aceleasi seturi de valori, cu care construim parteneriate de durata, cum este parteneriatul cu Federatia Romana de Handbal”, a afirmat Ina Crudu, director general al Carpatica Asig.

Federatia Romana de Handbal, prin presedintele sau, Cristian Gatu, a adaugat: „Federatia Romana de Handbal este onorata de parteneriatul in sistem barter incheiat cu SC Carpatica Asig SA , societate care a inteles rostul social al sportului in general si al handbalului in mod special. Sportul, desi este cel mai important ambasador al unei tari care se respecta, nu poate oferi altceva decat reclama si publicitate.

Federatia Romana de Handbal a renuntat la o suma de bani in favoarea unui barter prin care sa se asigure handbalistii in caz de accidente sportive, fapt ce degreveaza cluburile si familiile sportivilor de obligatii financiare. Astfel cca 5.000 de handbalisti, copii, juniori si seniori beneficiaza de decontarea cheltuielilor privind investigarea, tratamentul, operatia si refacerea dupa nedoritele accidente produse pe terenurile de sport. Pe de alta parte, SC Carpatica Asig SA beneficiaza de toate mijloacele publicitare practicate cu ocazia evenimentelor handbalistice, interne si internationale. Colaborarea intre parteneri fiind perfecta, s-a convenit, de comun acord, prelungirea contractului de parteneriat.”

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar