transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-08-2011

Eureko Asigurari crestere cu 9,6% a volumului total de prime brute subscrise in S1, 2011

Eureko Asigurari  crestere cu 9,6% a volumului total de prime brute subscrise in S1, 2011
 Alte stiri la aceasta categorie
Eureko Asigurări a înregistrat în primele sase luni din 2011 o crestere cu 9,6% a primelor brute subscrise, la 21,8 milioane lei, comparativ cu aceeasi perioadă a anului trecut.


„Cresterea înregistrată vine în contextul în care am continuat si în prima jumătate a acestui an strategia de îmbunătătire a produselor si serviciilor de asigurări oferite, precum si de simplificare a acestora. O tendintă observată în intervalul analizat este reducerea usoară a ratei de anulare a politelor, în ciuda mediului economic dur, ce a continuat să pună presiune asupra pietei de asigurări per ansamblu. Numărul total de contracte semnate ne-a arătat că nevoia de sigurantă si profit a crescut, evolutie firească având în vedere conditiile economice actuale”, a declarat Frans van der Ent, Director General – Eureko Asigurări.


Rezultatul a fost sustinut de primele brute subscrise aferente asigurărilor de sănătate, care au înregistrat un avans anual de 34%, la 6,13 milioane lei, ceea ce conferă companiei o cotă de piată estimată de 40% în acest segment, în care îsi păstrează pozitia de lider.

De asemenea, primele brute subscrise aferente asigurărilor de viată au ajuns la 15,35 milioane lei, în crestere usoară fată de primele sase luni ale lui 2010.


"La baza rezultatului înregistrat în primele sase luni pe segmentul de asigurări de sănătate stau contractele semnate cu diferite companii din sectorul corporate. Piata de retail este încă afectată de mediul economic dur, totusi am început să observăm semne de revenire si cred că vom înregistra rezultate mai bune în a doua parte a anului", a declarat Carmen Radu, Director General Adjunct – Eureko Asigurări.

Eureko este un grup de asigurari nelistat la bursă, activ în alte sapte tări europene, în afară de tara de origine, Olanda.
Obiectul principal de activitate este reprezentat de asigurări – generale, sănătate si protectia veniturilor – si serviciile legate de asigurări de viată si pensii administrate privat.

"Bazându-ne pe rădăcinile noastre cooperatiste, avem o misiune clară: să fim cel mai de încredere asigurator. Ne urmăm această ambitie prin orientarea către clienti si către rezultate, în toate activitătile în care ne implicăm", spun oficialii Eureko.

Grupul este prezent în România prin Eureko Asigurări si Eureko Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Saurav
off Corina... noi tocmai am porint lupta cu \"fumurile\", respectiv sotul meu iar eu si copilul il sustinem din plin. lupta nu e usoara, e mai usor sa gasesti motivele alea pentru care sa continui obiceiul , dupa cum arati si tu aici .
Fats
This piece was coengt, well-written, and pithy.
Steffie
Gee wlilkires, that's such a great post!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar