transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-12-2008

Eureko Confort: Interamerican Pensii, autorizat de CSSPP ca administrator de pensii facultative

Eureko Confort: Interamerican Pensii, autorizat de CSSPP ca administrator de pensii facultative
 Alte stiri la aceasta categorie
Interamerican - Societatea de Administrare a Fondurilor de Pensii Private SA, parte a concernului european Eureko, a primit licenta de administrare pentru Pilonul III de pensii facultative; de asemenea, prospectul sau pentru fondul de pensii facultative Eureko Confort a fost aprobat de catre CSSPP.

In luna iulie a acestui an Interamerican Pensii a aplicat pentru obtinerea licentei de administrare a fondurilor de pensii facultative. Fondul pentru care Interamerican a primit autorizare, Eureko Confort, este un fond cu risc mediu, care are o alocare a activelor de 65% in instrumente cu venit fix si 35% in actiuni.

"Taxa de administrare a activelor este de 0% pentru anii 2009 si 2010 si reprezinta unul dintre avantajele oferite pentru viitorii nostri participanti. De asemenea, acest fond se deosebeste de restul fondurilor prezente pe piata prin oferirea unei garantii a pensiei pe care beneficiarii o vor primi in cazul decesului din accident a participantului. Prin urmare, participantii nostri au garantia ca, in cazul decesului din accident, beneficiarii lor vor putea primi o suma in valoare de minim 3.000 Ron. Mai mult decat atat, Interamerican Pensii va beneficia de sprijinul Eureko, actionarul sau majoritar, cel mai mare administrator de fonduri de pensii din Olanda", spun oficialii companiei.

"Suntem pregatiti sa intram pe piata pensiilor facultative. Consideram ca aceasta piata are un potential enorm deoarece in Romania exista o nevoie clara de pensii facultative suplimentare pentru ca angajatii sa se poata bucura de un venit consistent in momentul pensionarii.
De asemenea, pentru angajatorii care au permisiunea sa contribuie pentru angajatii lor, acesta este un beneficiu considerabil. Cu siguranta pensia facultativa se va dovedi a fi una dintre cele mai eficiente metode de motivare si fidelizare a angajatului precum si un mod eficient de atragere a noilor angajati calificati, dovedind astfel ca angajatorul isi pretuieste cu adevarat angajatii. Mai mult decat atat, tratamentul fiscal aplicat contributiilor la Pilonul III face foarte atractiva pentru companii posibilitatea de a oferi pensii facultative".

"Din aceste motive ne asteptam ca piata sa continue sa creasca in urmatorii ani si consideram ca marirea deductibilitatii fiscale a contributiilor pilonului III va stimula aceasta crestere. Am pregatit un produs avantajos si competitiv, atractiv atat pentru angajati cat si pentru angajatorii lor. Interamerican Pensii doreste sa fie un partener adevarat pentru companiile care vor sa beneficieze de oportunitatile oferite de Pilonul III de Pensii", a declarat Besim Jawad, General Manager al Interamerican Pensii..


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar