transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-12-2013

Euroins a preluat portofoliul de asigurari comerciale QBE din Romania si Bulgaria

Euroins a preluat portofoliul de asigurari comerciale QBE din Romania si Bulgaria
 Alte stiri la aceasta categorie

QBE, companie specializată în asigurări generale, a anunțat parteneriatul cu Euroins Insurance Group (Euroins) ce vizează transferul operațiunilor sale în România și Bulgaria. Părţile au convenit să păstreze confidenţialitate termenilor tranzacţiei.

Sub condiţia aprobării de către autorităţile anticoncurenţiale şi de către autorităţile de reglementare în domeniu, portofoliile de asigurări comerciale din aceste două piețe vor fi transferate către Euroins. QBE România și QBE Bulgaria asigură proprietăți și afaceri ce implică răspundere civilă generală în ambele piețe. De asemenea, QBE activează și în domeniul asigurărilor de călătorii.

QBE va continua să susțină operațiunile din România și Bulgaria oferind servicii de reasigurare. Ambele entități vor lucra pentru a asigura o tranziție ușoară a portofoliului, eliminând astfel riscul ca brokerii și beneficiarii polițelor să fie lipsiți de suport.

„Decizia de a transfera operațiunile noastre în România și Bulgaria vine ca o consecință directă a unei analize complexe de piață. Acordul nostru cu Euroins, unul din principalii jucători în asigurări din ambele piețe, ne asigură că brokerii și clienții noştri își vor păstra accesul la un asigurător local.

Parteneriatul nostru va aduce cu sine noi oportunități pentru angajați, ca urmare a transferului la Euroins”, a declarat Richard Pryce, Chief Executive Officer al QBE European Operations.

„Achiziția portofoliului QBE este în concordanță cu strategia grupului de a-şi întări poziția dominantă de jucător la nivel regional. După tranzacție, Euroins își va extinde prezența în sectorul non-auto și, cu ajutorul reţelei sale, va putea oferi o gamă mai mare de servicii clienților”, a declarat Kiril Boshov, Chairman of the Board of Directors of Euroins Insurance Group.

Mihnea Tobescu, Director General Euroins România, a declarat că acest parteneriat va întări portofoliul de asigurări generale al companiei – asigurări de raspundere civilă, asigurări de malpraxis și de proprietăți. Clienții QBE din România vor beneficia de servicii şi aistenţă de cea mai înaltă calitate, ca urmare a transferului de portofoliu către Euroins România.
 

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
crorkz
MVALiw Thank you for your post.Thanks Again. Awesome.
crorkz
aduYFS Thank you for your blog.Really thank you! Keep writing.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar