transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-03-2008

Generali Fond de Pensii si-a majorat capitalul social cu 10.900.000 lei

Generali Fond de Pensii si-a majorat capitalul social cu 10.900.000 lei
 Alte stiri la aceasta categorie
Generali Fond de Pensii S.A. a finalizat, in data de 21 martie 2008, majorarea de capital social de la 14.100.000 la 25.000.000 lei, aprobata in cadrul Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor (AGEA), din data de 30 ianuarie 2008. Aceasta s-a efectuat prin emiterea unui numar de 10.900.000 de actiuni noi, in valoare nominala de 1 leu/actiune. Toate actiunile nou-emise au fost subscrise de catre cei doi actionari: Generali Holding Vienna, actionarul majoritar, si Generali Asigurari S.A. Din totalul actiunilor emise, Generali Holding Vienna a subscris un numar de 10.898.910 actiuni, iar Generali Asigurari a subscris 1.090 actiuni.

"Prin aceasta marire aprobata de actionari, compania noastra atinge o valoare a capitalului social mai mare decat limitele minime impuse de lege (respectiv
echivalentul a 4 milioane de euro)", a declarat Ioan Vreme, Directorul General al Generali Fond de Pensii S.A.

"Dupa majorare, structura actionariatului a ramas nemodificata, Generali Holding Vienna detinand 99,99% din actiuni, iar Generali Asigurari 0,01%.
Generali Fond de Pensii a demarat procedurile legale pentru inregistrarea unei noi mariri de capital, decisa de Adunarea Extraordinara a Actionarilor, din 3 martie 2008. Aceasta etapa de finantare a companiei va majora capitalul social de la 25.000.000 lei la 71.000.000 lei, fara a modifica structura actionariatului si pastrand detinerile procentuale ale acestora", se mentioneaza intr-un material remis www.SMARTfinancial.ro.

"Cresterea de capital nu este doar o masura necesara pentru desfasurarea normala a activitatii, ci si un semnal explicit prin care Grupul Generali isi reafirma decizia de a fi un operator activ si puternic pe piata pensiilor private. Rezultatele Generali Fond de Pensii in campania de aderare initiala au impus decizii rapide si adaptate situatiei reale; tocmai de aceea, actionarii s-au intrunit de doua ori in primul trimestru al anului si au hotarat infuziile de capital, spre a acoperi activitatea intensa desfasurata si pentru sustinerea operatiunilor viitoare din acest an. Capitalizarea societatii nu cuprinde doar sumele aflate in capitalul social, ci si rezervele de capital ale companiei, care se ridica in prezent la 78.155.000 lei", a mai precizat Ioan Vreme.

Dupa finalizarea demersurilor legale pentru inregistrarea deciziilor AGEA, din 3 martie 2008, Generali Fond de Pensii va cumula capitaluri proprii de 149.155.000 lei, dintre care 71.000.000 lei capital social, ceea ce reprezinta o investitie de peste 40 milioane de euro facuta de Grupul Generali in piata pensiilor administrate privat din Romania.

Generali Fond de Pensii S.A. este parte a grupului international Generali, unul dintre cele mai puternice grupuri de asigurari din lume. Cu o intrerupere in perioada 1948 - 1993, compania este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1835. Generali Fond de Pensii ocupa locul trei in randul administratorilor de fonduri de pensii administrate privat, avand o cota de piata de 9,37%.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Herve
Thanks So I see there BT Aegon, BCR, some brokers and bussneis-adviser in the center Pensii private = more money for romanian advertising market, some stupid ads but also some OK ones
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar