transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-07-2013

Gothaer Asigurari Reasigurari - afaceri locale in crestere de peste 90% in S1, 2013

Gothaer Asigurari Reasigurari - afaceri locale in crestere de peste 90% in S1, 2013
 Alte stiri la aceasta categorie

Gothaer Asigurări Reasigurări anunță pentru primul semestru al anului 2013 afaceri locale în creștere de peste 90% față de aceeași perioadă a anului trecut, cumulând un volum total al primelor brute subscrise de peste 27 milioane de lei pentru primele 6 luni ale anului curent.

Creșterea susţinută a Gothaer Asigurări Reasigurări pe piața locală se relevă încă de la începutul anului, compania urcând 4 locuri în clasamentul de asigurări generale la finele primului trimestru din 2013, conform datelor publicate de insuranceprofile.ro.

„Continuăm să ne dezvoltăm afacerile în zona de retail, precum şi pe segmentul companiilor mici şi mijlocii, cu un plan de afaceri construit pe strategii bine definite pentru a ajunge la un volum de prime consolidat și sustenabil. Focusul nostru rămâne în continuare pe client și în jurul lui ne concentrăm atât strategia de creștere, cât și menținerea și îmbunătățirea permanentă a serviciilor acordate”, declară Anca Băbăneață, CEO Gothaer Asigurări Reasigurări.

În topul asigurărilor Auto Casco din România, Gothaer se află printre primii 10 asiguratori în trimestrul I al anului 2013, cu o cotă de piață de 1.07%, ajungând în S1 la un volum de prime de peste 9 milioane lei.

Compania a înregistrat creșteri semnificative și pe partea de asigurări tip property, principala linie de business a campaniei, cu 291% faţă de S1 2012, cumulând un volum de prime brute subscrise de peste 12 milioane de lei.

În ceea ce privește categoria asigurărilor agricole, Gothaer ocupă locul 3 în clasamentul de profil, cu o rată îmbunătățită a cotei de piață de la 6,58% în T1 2012, la 11,66% în 2013.

Rezultate pozitive s-au înregistrat la nivelul întregului Grup Gothaer.

Astfel, conform datelor oficiale referitoare la rezultatele financiare obținute în 2012, grupul german Gothaer anunță o creștere a primelor subscrise brute de 3,2%, mult peste media pieței germane de asigurări (2%), atingând un volum total de peste 4,181 milioane euro. La această creștere a grupului pe piața domestică au contribuit toate liniile de asigurari, făcând posibilă o creştere a profitului de 54,5%, cu o valoare de 224 milioane euro.

Oferta Gothaer Asigurări Reasigurări cuprinde produse cheie adresate atât persoanelor fizice cât şi celor juridice şi include atât tipurile de asigurări specifice nevoilor individuale private, precum asigurările de locuinţe, casco şi sănătate, cât şi o gamă largă de produse inovatoare adresate antreprenorilor, companiilor mici şi mijlocii şi angajaţilor.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Laila
Buna ziua,Eu nu am incheiat, inca, nici un fel de asarrgiue pentru locuinta. Am o casa mare si consider ca asarrgiuea PAD nu este suficienta, nici din punct de vedere al valorii imobilului si nici in ceea ce priveste riscurile asigurate. Cum legea nou promulgata este destul de ambigua, in sensul ca s-a folosit verbul si-a incheiat si nu isi incheie o asarrgiue facultativa, va rog sa ma lamuriti daca pot incheia doar asarrgiue facultativa, cu toate riscurile si o valoare reala a sumei asigurate. Va multumesc. Camelia Dirvareanu Craiova
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar