transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-11-2013

Gothaer Asigurari Reasigurari - peste 140.000 de hectare de culturi asigurate pe intreg teritoriul Romaniei, in S1, 2013

Gothaer Asigurari Reasigurari - peste 140.000 de hectare de culturi asigurate pe intreg teritoriul Romaniei, in S1, 2013
 Alte stiri la aceasta categorie

Gothaer Asigurări Reasigurări ocupă în prezent locul 5 în topul asiguratorilor care practică asigurări agricole, deținând o cotă de piață de peste 6% în H1 2013. Segmentul rămâne unul de interes pentru asigurator, iar pentru consolidarea poziției pe piața de profil, Gothaer se focusează pe dezvoltarea serviciilor atașate asigurârilor agricole, printr-o abordare dedicată fermierilor.

În prima parte a anului 2013, Gothaer Asigurări Reasigurări a asigurat peste 140.000 de hectare de culturi pe întreg teritoriul României, majoritatea polițelor fiind încheiate pentru culturi tradiționale, grâu, rapiță, porumb, floarea soarelui etc.

“Agricultura reprezintă una din principalele linii de creștere economică ale României și este unul din segmentele în care dorim să ne consolidăm poziția. Gothaer deține o rețea extinsă dedicată fermierilor, investind în dezvoltarea acestei linii de asigurări în companie și punând la dispoziția clienților, personal specializat care să răspundă nevoilor fiecărui asigurat. Dorim să tratăm fermierii diferențiat și să căutăm să le oferim soluții și beneficii, printr-un plus de valoare acordat acoperirii integrate a nevoilor fiecărui fermier în parte. Propunem ca atare pachete complete pentru toate liniile de asigurare adresate fermierilor, precum și posibilitatea ca, într-o perioadă dificilă financiar, să își optimizeze costurile, venind la pachet atât cu culturile de toamnă cât și de primavară”, a declarat Lucian Marin, Director General Adjunct Gothaer.

Pentru anul financiar 2013, Gothaer estimează o creștere a volumului de prime brute subscrise de peste 6 milioane de lei, respectiv 9 milioane de lei pentru anul agricol 2013-2014."Continuăm să ne dezvoltâm afacerile cu un plan bine definit pentru a ajunge la un volum de prime consolidat și susținut pe termen lung. Zona de asigurări agricole reprezintă una dintre liniile noastre principale de business și ne dorim să ne dezvoltăm cât mai mult pe acest segment. Focusul nostru rămâne în continuare pe client și în jurul lui ne concentrăm atât strategia de creștere, cât și menținerea și îmbunătățirea permanentă a serviciilor acordate", spune Anca Băbăneață, CEO Gothaer.

Produsele oferite de Gothaer Asigurări Reasigurări pe linia agro, oferă soluții complete  pentru asigurarea culturilor agricole, asigurarea culturilor de legume, asigurarea rodului viilor, asigurarea pomilor, hameiului sau asigurarea pădurilor. Suplimentar, în asigurare se pot cuprinde și culturi aflate în sere și solarii, răsaduri, plantații tinere de pomi, plantații de căpșuni, arbuști fructiferi, pepiniere de viță de vie, fânețe și pășuni naturale.

Riscurile acoperite cuprind grindina, incendiile provocate de descărcări electrice sau din orice cauză, efectele directe ale ploilor torențiale și furtunilor, alunecări de teren, îngheț târziu de primăvară sau îngheț timpuriu de toamnă. Clienții pot avea acces la produsele Gothaer prin canale variate de distribuție, respectiv sucursale proprii, brokeri și agenți, având acoperire în majoritatea zonelor importante din țară. 

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar