transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-10-2011

ING Asigurari de Viata aduce in Romania trei programe globale de investitii

ING Asigurari de Viata aduce in Romania trei programe globale de investitii
 Alte stiri la aceasta categorie
ING Asigurari de Viata aduce pe piata din Romania trei programe de investitii cu expunere globala, pentru a oferi clientilor care detin asigurari unit-linked posibilitatea de a investi in actiuni emise de companii de renume la nivel mondial, in industria imobiliara sau in piata de marfuri.

Noile programe de la ING sunt unice pe piata de investitii asociate produselor unit-linked din Romania prin faptul ca ofera acces la pietele globale de actiuni, imobiliare sau marfuri. Optiunea de diversificare globala a plasamentelor vine sa completeze accesul la piata locala si regionala disponibil prin intermediul programelor de investitii existente deja in portofoliul ING Asigurari de Viata (BOND, MIXT25, MIXT50, MIXT75, EQUITY).

“Prin lansarea celor trei programe unit-linked ne dorim sa oferim publicului posibilitatea de a explora noi oportunitati de investitii pe piete internationale si in industrii greu accesibile individual fara sume importante de bani, beneficiind in acelasi timp de managementul unor profesionisti. Totodata, gradul sporit de diversificare geografica si sectoriala pe care il ofera, alaturi de celelalte programe unit-linked din portofoliul ING Asigurari de Viata, contribuie la diminuarea riscului investitional si la imbunatatirea randamentelor pe termen lung pentru clientii nostri”, a declarat Cornelia Aurelia Coman, director general ING Asigurari de Viata.

Global Opportunities este un fond de actiuni globale care urmareste sa exploateze oportunitatile de crestere din economia reala investind in actiuni ale unor companii active in domenii cu potential de dezvoltare pe termen mediu-lung cum sunt energiile alternative, inovatia tehnica si industriala, revolutia digitala etc.

Global Real Estate investeste in actiuni ale companiilor active in sectorul imobiliar, oferind o lichiditate mai mare fata de investitiile directe in acest sector. Programul are expunere pe diverse active imobiliare cum sunt spatiile de birouri, spatiile industriale, cele comerciale sau rezidentiale etc.

Commodity Enhanced investeste in instrumente financiare care au la baza principalele categorii de marfuri tranzactionate - energie, bunuri agricole si animale, metale pretioase si metale industriale.


Noile programe pot fi incluse in portofoliul de investitii atat de catre clientii care detin deja o asigurare unit-linked la ING (alocarea primei in diferite programe putand fi modificata oricand pe durata contractului) cat si de catre clientii noi. Persoanele care incheie o asigurare unit-linked au posibilitatea de a alege intre programe de investitii cu grade diferite de risc (scazut, moderat sau ridicat), in functie de profilul de risc investitional determinat in cadrul procesului de analiza a nevoilor financiare.

La ING Asigurari de Viata, categoria asigurarilor unit-linked reprezinta la sfarsitul lunii iunie a.c. 55% din portofoliul total de contracte in vigoare. In privinţa motivelor pentru care clienţii au ales sa încheie o asigurare de viata unit-linked, 36% dintre clienti urmaresc acumularea unor venituri suplimentare pentru perioada pensiei, 16% economisesc pentru copii si 48% pentru obiective diverse, nenominalizate.

„In 1998 ING Asigurari de Viata a lansat in premiera pe piata locala produsele tip unit-linked si de atunci am inovat permanent aceasta categorie de produse, in beneficiul clientilor. Prin aceasta noua lansare, ne adresam acelor clienti interesati atat de beneficiile „clasice” ale asigurarii, cat si de potentialul unor investitii, care inteleg faptul ca volatilitatea pietelor la un moment dat poate oferi pe termen lung oportunitati interesante”, a declarat Cornelia Aurelia Coman..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Ashlyn
yugin / Melodia din fndaul e superba. Se poate afla care melodie este ? Va multumesc anticipiat
Latasha
Articles like this are an example of quick, hlepful answers.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar