transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-07-2008

Interamerican Pensii - un nou jucator pe piata pensiilor facultative

Interamerican Pensii - un nou jucator pe piata pensiilor facultative
 Alte stiri la aceasta categorie

Interamerican - Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat SA a depus documentele necesare in vederea autorizarii ca administrator de pensii facultative.

Interamerican Pensii a aplicat si pentru autorizarea a doua pensii facultative: Eureko Confort, cu grad de risc mediu si Eureko Activ, cu grad de risc ridicat.
Alocarea pe clase de active pentru "Eureko Confort", fondul cu risc mediu este de 70% instrumente cu venit fix si 30% in actiuni, in timp ce pentru fondul cu risc ridicat, "Eureko Activ", alocarea este de 55% in instrumente cu venit fix si 45% in actiuni.

Taxa de management a activelor de 0% in 2008 si 2009 reprezinta unul dintre cele mai importante beneficii pentru viitorii participanti, atat pentru fondul de pensii cu risc medium, cat si pentru cel cu risc ridicat.

"Succesul obtinut pe piata pensiilor private, printr-o pozitionare in top 5 administratori de pensii si decizia actionarului principal al companiei, Eureko BV de a investi inca 3,2 milioane euro in compania de pensii, sunt motive intemeiate pentru a activa si pe piata pensiilor facultative. Hotararea de a introduce numele actionarului nostru majoritar in denumirea fondurilor facultative pe care le vom administra are drept scop sublinierea apartenentei noastre la un un grup financiar vest-european, extrem de solid. Consideram ca impactul campaniei de pensii private va influenta pozitiv piata pensiilor facultative, astfel incat aceasta sa-si atinga, intr-un orizont de timp ceva mai lung, adevaratul potential de crestere", a declarat Besim Jawad, Director General Interamerican Pensii.

Politica de investitii a fondurilor de investitii facultative urmareste obtinerea celei mai ridicate performante, compatibila cu profilul de risc al fondurilor si practicilor prudentiale. Strategia de investitii este conceputa pe termen lung, iar activele vor fi diversificate in mod corespunzator, astfel incat sa se evite dependenta excesiva de un anumit activ sau emitent.Interamerican este membra a concernului european Eureko, inregistrat la Utrecht-Olanda si prezent in peste 12 tari europene, cu peste 22.000 de angajati. Obtinand un profit net de 979 milioane euro in 2007, Eureko este unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Europa, a carui principala activitate se desfasoara in domeniul asigurarilor.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©


.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
crorkz matz
rYtS8l Say, you got a nice blog.Really looking forward to read more. Great.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar