transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-09-2013

MedLife a inregistrat o cifra de afaceri de peste 35 milioane de euro in S1, 2013

MedLife a inregistrat o cifra de afaceri de peste 35 milioane de euro in S1, 2013
 Alte stiri la aceasta categorie

MedLife, cel mai mare operator de servicii medicale private din România, a continuat să își consolideze poziția de lider de piață, înregistrând în primele șase luni ale acestui an o cifră de afaceri la nivel de grup de 35,2 milioane euro în creștere cu 17% față de aceeași periodă a anului trecut.

Rezultatele raportate sunt în linie cu obiectivele de business ale companiei și continuă să înregistreze un trend pozitiv în pofida contextului economic dificil, dar și a unui climat incert și nefavorabil ce s-a creat pe piața serviciilor medicale datorită lipsei de predictibilitate în ceea ce privește regulile de contractare a fondurilor publice de către unele spitale private.

“Primul semestru a fost pentru MedLife o perioadă destul de aglomerată în care a trebuit să ne disipăm efortul pe două fronturi. Pe de o parte să fim activi, să optimizăm modelul nostru de business și să ne consolidăm ca atare poziția de lider de piață și, pe de altă parte, să facem o serie de demersuri către Ministerul Sănătății și Casa Națională de Asigurări care să conducă la o trasparență și o claritate mai mare a regulilor de contractare a fondurilor publice de către unele spitale private. Dacă primul obiectiv a fost realizat cu succes, compania înregistrând o cifră de afaceri în linie cu estimările inițiale, pentru cel de a-l doilea obiectiv mai este loc de clarificări. Sperăm că această situație se va îmbunătăți măcar la nivelul normelor aplicate în 2014”, a declarat Mihai Marcu, Președinte CA MedLife.    

MedLife a înregistrat în primele șase luni din acest an cca 870.000 de clienți în zona de retail (plătitori cash), în creștere cu 21% față de aceeași perioadă a anului trecut. Adițional, aceasta a raportat peste 11.

000 de internări la nivelul celor 6 spitale proprii în creștere cu 14% față de aceeași perioadă a anului trecut. 
 
Compania a menținut ritmul de creștere și pe segmentul corporate. Astfel, în portofoliu companiei au fost aduși în primele 6 luni 38.000 de clienți noi, numărul total al celor arondați la serviciile MedLife fiind, în prezent, de 238.000 abonați.Potrivit reprezentanților companiei, începutul celui de al doilea semestru a fost marcat de inaugurarea Centrului de Genetică și Biologie Moleculară – MedLife Genetics. Noul centru aduce în atenția medicilor români, dar și a publicului larg cel mai vast portofoliu de teste de genetică: de la teste de oncogenetică și farmacogenetică ce permit alegerea terapiei optime pentru pacienții oncologici, evaluarea răspunsului la tratament și dozarea optimă a medicației, la teste de predispozie careoferă informații în avans privind gradul de risc la 42 de boli comune din categoria bolilor cardiovaculare, neurologice, metabolice, hematologice etc. sau comunică predispoziția la diferite tipuri de cancere, precum cancerul de colon, cancerul de sân și ovar, cancerul colorectal etc.

La capitolul tehnologie, MedLife Genetics aduce în premieră pentru România un secvențiator de ultimă generație de la Ilumina. Comparativ cu tehnologia clasică ce permite analiza doar a unui fragment de țesut bine determinat, noul secvețiator, considerat încă o noutate inclusiv la nivel internațional, permite analiza în ansamblu a tuturor markerilor de interes cu o acuratețe și precizie foarte ridicată.

“Inaugurarea acestui centru are la bază un proces amplu și îndelung de cercetare care a vizat evaluarea și validarea testelor noi introduse urmând studiile de ultimă oră efectuate de marile consorții internaționale. Doar această primă etapă a necesitat o investiție de peste 400.000 euro, MedLife devenind astfel prima companie privată care investește în cercetare în condițiile în care sistemul de stat părăsește treptat acest domeniu Au urmat investiții în noi echipamente, specialiști de top și în amenajarea locației, toate acestea având ca rezultat deschiderea unui centru unic de genetică în țară atât prin dotările de ultimă generație cât și prin varietatea portofoliului de teste. Investițiile în acest proiect, reprezintă fără îndoială, o nouă perspectivă de business, dar totodată și un demers important pentru sistemul nostru medical, deoare aduce mai aproape de medicii români, dar și de pacienți, noi abordări ale medicinei precum cea legată de medicina personalizată sau medicina predictivă” a declarat Mihai Marcu, Președinte CA MedLife.

Alături de inaugurarea Centrului de Genetică și Biologie Moleculată, MedLife a început anul acesta demersurile pentru deschiderea a patru ambulatorii de mari dimensiuni în orașele mari din țară, acestea urmând să fie finalizate în perioada următoare.

De asemenea, reprezentanții companiei au confirmat estimările anunțate la începutul anului privind cifra de afaceri pentru anul în curs, acestea fiind de 72 milioane euro.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
check out these guys!
DQ87r1 Great post.Thanks Again. Really Great.
best link build
9jdHjl I cannot thank you enough for the blog.Thanks Again. Keep writing.
the best seo service
LE7LzX Looking forward to reading more. Great blog article. Cool.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar