transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-10-2012

Mihnea Tobescu este noul CEO al EUROINS Romania

Mihnea Tobescu este noul CEO al EUROINS Romania
 Alte stiri la aceasta categorie
Mihnea Tobescu a preluat atribuţiile de conducere ale EUROINS România, ocupând funcţia de CEO al companiei. „Preiau cu entuziasm noua mea funcţie în cadrul EUROINS România. Piaţa de asigurări reprezintă în acest moment un mediu de business cu multe provocări, dar şi oportunităţi de a dovedi că un management eficient poate combate efectele crizei, care lovesc de atâta timp asiguratorii. Sunt convins că, alături de echipa dinamică de la EUROINS România, vom avea rezultate foarte bune, consolidând poziţia companiei în piaţa românească de profil”, declară Mihnea Tobescu, CEO, EUROINS România.

Mihnea Tobescu este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai constanţi manageri în asigurări din România. A fost liderul diviziei româneşti de asigurări generale a American International Group timp de peste 15 ani. Astfel, Mihnea Tobescu a condus operaţiunile AIG în România în toate etapele de evoluţie ale companiei, din anul 1997, printr-o serie de transformări şi rebranding-uri repetate.

„Printre obiectivele pe care mi-am propus să le ating alături de colegii mei din cadrul EUROINS România se află diversificarea liniilor de business care stau la baza dezvoltării companiei şi a portofoliului de produse. Toate acestea ne vor ajuta să venim mai uşor în întâmpinarea nevoilor actuale ale clienţilor noştri”, a completat Mihnea Tobescu.


EUROINS România, membră a grupului EUROHOLD din 2007, este într-un proces permanent de dezvoltare pe piaţa de asigurări din ţara noastră, iar acest lucru s-a reflectat în creşterea cotei de piaţă a companiei, aceasta ajungând la jumătatea anului 2012 pe locul 6 în topul companiilor de asigurare, cu o cotă de piaţă de 6,97 %.

EUROINS România a crescut şi s-a dezvoltat de-a lungul timpului, adăugând constant valoare produselor oferite, abordării strategiei de vânzare, conceptului de servisare a clienţilor, reuşind să creeze şi să livreze sprijin în preluarea riscului şi oferirea unor produse de asigurare complete.

Cei peste 1.000.000 de clienţi, peste 500 de angajaţi şi peste 4.500 de agenţi colaboratori conturează imaginea a ceea ce înseamnă acum EUROINS România.
.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar