transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-09-2008

Ne-am saturat de pensia de stat - concurs Conso si BCR Administrare Fond de Pensii

Ne-am saturat de pensia de stat - concurs Conso si BCR Administrare Fond de Pensii
 Alte stiri la aceasta categorie
Conso.ro si BCR Administrare Fond de Pensii vor organiza un concurs educational pe tema pensiilor private obligatorii, cu premii totale in valoare de 3.000 de euro.

Sub sloganul "Ne-am saturat de pensia de stat", concursul are rolul de a promova in randul populatiei avantajele oferite de sistemul pensiilor private.

Din 22 septembrie 2008, Conso.ro si BCR Administrare Fond de Pensii ofera participantilor sansa de a castiga unul din cele aproape 40 premii: 3 telefoane Nokia 6500 Slide, 5 sisteme home-cinema Philips, 10 aparate iPod si 20 de mouse-uri optice. Marele premiu este un laptop Toshiba.

Pentru a castiga premiile puse in joc, concurentii trebuie sa se inscrie pe www.conso.ro si sa raspunda, timp de cinci saptamani, la intrebari despre sistemul pensiilor private. Fiecare raspuns corect va fi rasplatit cu puncte.

Etapele concursului vor putea fi parcurse si de cei care nu s-au inscris de la inceput, insa acestia nu vor primi punctele de fidelitate acordate celor care parcurg fiecare etapa atunci cand aceasta este programata.
De asemenea, in concurs vor putea fi implicati si prietenii, care isi vor aduce si ei contributia la «zestrea» de puncte acumulate.

Pentru a-si atinge scopul educational, organizatorii vor oferi si indicii participantilor la concurs. In felul acesta, cine va parcurge toate etapele concursului va avea numai de castigat. Chiar si cei care nu vor deveni detinatorii celor aproape 40 de premii puse in joc, vor fi la final mult mai bine informati si vor cunoaste mult mai bine fondurile private de pensii!

Castigatorii vor fi anuntati pe www.conso.ro pe 27 octombrie 2008. Mai multe informatii puteti gasi in Regulamentul Concursului.

"Inca de la inceput, BCR Administrare Fond de Pensii si-a dorit un parteneriat pe termen lung cu clientii, iar o conditie necesara in acest sens este ca publicul sa fie cat mai informat cu privire la sistemul de pensii private.  Suntem foarte deschisi in comunicare atat cu clientii nostri cat si alte persoane interesate de mecanismul acestui sistem. Atat timp cat oamenii sunt informati, ei devin constienti de alegerea facuta si responsabili pentru viitorul lor", a declarat Simona Ditescu, director general BCR Administrare Fond de Pensii.

"Concursul reprezinta o noua etapa a parteneriatului dintre Conso.ro si BCR Administrare Fond de Pensii, care are ca principal obiectiv sustinerea educatiei financiare a publicului larg. Pensiile private reprezinta cea mai noua componenta a sectorului financiar, motiv pentru care aici eforturile educationale trebuie sa fie mai intense. Cateva milioane de romani au devenit brusc participanti la fondurile de pensii obligatorii, fara a fi pe deplin lamuriti despre modului in care ele functioneaza", a afirmat Alin Iacob, redactor-sef la Conso.ro.

Conso.ro ofera vizitatorilor posibilitatea de a compara gratuit o gama larga de produse bancare: credite ipotecare si imobiliare, credite auto si leasing, credite de nevoi personale, carduri de credit standard si cobranded, depozite, certificate si conturi de economii, fonduri deschise de investitii si de pensii private.


SMART financial - www.SMARTfinancial.ro
©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
link building
1MPLzI Great, thanks for sharing this blog. Keep writing.
Kaique
>LB That Conso thread is very good if you are mikang twisted fringe like you'd see on old Victorian purses but that's about it as far as I know. Good luck with this project I'm sure it will be great. Lidia
Karli
Sorry. It really doesn't matter if the person who hurt you deserves to be forgiven. Forgiveness is a gift you give yourself. You have things to do and you want to move on. I am from Nauru and know bad English, tell me right I wrote the following sentence: "There are good reasons to lose weight if you're overweight or obese studies have shown that." With best wishes 8-), Karli.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar