transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-10-2012

Omniasig Vienna Insurance Group - asigurarea privata de sanatate Omnisana, cu serviciul multiclinic

Omniasig Vienna Insurance Group - asigurarea privata de sanatate Omnisana, cu serviciul multiclinic
 Alte stiri la aceasta categorie
Omniasig Vienna Insurance Group lansează asigurarea privată de sănătate Omnisana, produs inovativ pe piata de asigurări din România,  care oferă asiguratilor servicii de sănătate multiclinic, incluzând accesul la o gamă foarte vastă de specializări medicale, programări si consiliere telefonică din partea personalului medical.

Prin achizitionarea unei polite Omnisana, asiguratul beneficiază de examinări medicale, servicii ambulatorii paraclinice, servicii clinice ambulatorii de specialitate, stomatologie, transport medicalizat/ asistat, urgente, inclusiv proceduri de diagnosticare, spitalizare de zi, spitalizare continuă si transport nemedicalizat.

Asigurarea privată de sănătate Omnisana dispune de cea mai extinsă retea de furnizori de servicii de sănătate, peste 500 de astfel de furnizori, si oferă posibilitatea asiguratilor de a alege dintre clinici de renume, spitale sau cabinete medicale specializate, din Bucuresti si din tară.

Asiguratii pot apela  Call Center-ul MEDIFON, la numărul de telefon 021.9299, 24h/24h, 7 zile din 7, unde personal medical specializat le va facilita obtinerea informatiilor necesare de natură medicală sau tehnică si îi va asista în programarea serviciilor medicale necesare.

„Prin lansarea asigurării private de sănătate Omnisana, produs unic si inovativ, simplificăm accesul la servicii de sănătate operative, de calitate, pentru clientii nostri si dovedim că Omniasig Vienna Insurance Group este o companie  modernă, care  oferă modele noi de business în tara noastră. În calitate de lider al pietei asigurărilor întelegem să ne manifestăm pe piată nu doar din perspectiva fortei de vânzare ci si prin introducerea unor produse noi, inovative, care sa creeze reale beneficii pentru cei care le vor utiliza “-  a declarat Mihai Tecău, Presedinte Directorat Omniasig Vienna Insurance Group.

Asigurarea privată de sănătate Omnisana este concepută pentru a  se putea satisface nevoi de servicii de sănătate variate, fie nevoi individuale (persoane fizice) sau de grup ( persoane juridice). Produsul este structurat pe 3 planuri de acoperire, iar pentru persoane juridice contine o componentă de medicină a muncii, eliminând astfel acest cost pentru companiile asigurate.


„Sănătatea este una din preocupările principale ale oamenilor, indiferent că vorbim de mame si copii lor, familii, persoane mai în vârstă, angajati sau angajatori, de aceea ne-am propus ca prin Omnisana să oferim solutii eficiente la problemele care interesează publicul în general si clientii nostri în special.” – a mai adaugat Mihai Tecau.  
 
Actuala companie Omniasig este rezultatul finalizării fuziunii dintre BCR Asigurări si vechiul Omniasig. Scopul acestei fuziuni a fost crearea unei companii mai puternice, mai mari si mai solide, care să aibă capacitatea de a oferi clientilor săi o calitate superioară a serviciilor de asigurare si care să devină lider de piată, obiectiv indeplinit la numai două luni de la finalizarea procesului de fuziune.

Vienna Insurance Group (VIG) este cea mai bine clasată companie la bursa din Viena conform indicelui bursier ATX. Vienna Insurance Group, cu sediul în Viena, este unul din grupurile de asigurări lider din Europa Centrală si de Est. În afara pietei de origine Austria,  Vienna Insurance Group este activă, prin subsidiare si grupuri de asigurări, in 24 de state ale Europei Centrale si de Est.
.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar