transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-09-2012

Parteneriat intre Carpatica Asig si reteaua Dacia - Renault - Nissan

Parteneriat intre Carpatica Asig si reteaua Dacia - Renault - Nissan
 Alte stiri la aceasta categorie
Pentru imbunatatirea serviciilor destinate clientilor, Carpatica Asig a incheiat un parteneriat strategic cu reteaua de service-uri auto Dacia - Renault - Nissan. Parteneriatul a intrat in vigoare la sfarsitul lunii august, fiind valabil atat pentru asigurarile de raspundere civila auto obligatorii, cat si pentru asigurarile facultative pentru avarii de tip CASCO.

Avantajele directe ale clientilor Dacia-Renault-Nissan, beneficiari ai unei polite de asigurare la Carpatica Asig, constau in reducerea timpului de efectuare a reparatiilor si, implicit, diminuarea perioadei de instrumentare a dosarului de dauna, precum si reducerea la minimum a implicarii clientului in procesul de constare si reparatie, care se deruleaza in mod nemijlocit intre asigurator si service (inclusiv decontarea costurilor).

Grupul Renault detine in prezent in Romania cea mai dezvoltata retea de service-uri la nivel national - 89 de unitati Dacia, 49 de unitati Renault si 24 de unitati Nissan.

Parteneriatul incheiat de Carpatica Asig cu reteaua de service-uri auto Dacia-Renault-Nissan se inscrie in procesul de optimizare a procedurilor de solutionare a daunelor, directie strategica a companiei in anul 2012.  

CARPATICA ASIG a fost înfiinţata în anul 1996, cu capital integral privat, sub denumirea de ASA ASIGURARI ATLASSIB, in cadrul holdingului ATLASSIB.

In septembrie 2004 compania şi-a schimbat denumirea în CARPATICA ASIG - parte a Grupului Financiar CARPATICA, raspunzand astfel cerinţele pieţii privind serviciile financiare integrate.  
Compania are peste 90 de unitati in intreaga tara, colaborand cu peste 5000 de intermediari si practica asigurari generale (non-viata).

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar