transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-08-2013

Polita de asigurare My Travels de la Gothaer se poate emite inclusiv online si acopera multiple calatorii in strainatate

Polita de asigurare My Travels de la Gothaer se poate emite inclusiv online si acopera multiple calatorii in strainatate
 Alte stiri la aceasta categorie

Gothaer Asigurări Reasigurări oferă clienților săi asigurarea de călătorie My Travels, creată special pentru toți cei care călătoresc des în afara țării fie în interes personal sau de afaceri și care doresc să aibă o singură poliță de asigurare pentru toate călătoriile lor. Mai mult, asigurarea se poate comanda și plăti online pe www.gothaer.ro, facilitând într-un mod ușor și comod accesul clienților la aceasta.

Cu My Travels, persoanele care călătoresc oriunde în lume au acoperit un numar nelimitat de călătorii pe parcursul unui an de zile (durata maximă a fiecărei călătorii de 45 zile), într-o sumă asigurată de 30.000 euro. Cardul ergonomic personalizat My Travels cuprinde informații referitoare la polița de asigurare, precum și detaliile de contact necesare în cazul unui eveniment neprevăzut asigurat.

“Dincolo de beneficiul acoperirii riscurilor ce pot apărea în timpul unei călătorii în afara țării, asigurările de călătorie reprezintă o garanție și o dovadă de responsabilitate față de noi înșine. Asigurarea My Travels pe care o punem la dispoziția clienților noștri este un produs special creat pentru persoanele care nu au timp să încheie o poliță de asigurare înaintea fiecărei călătorii, persoane care țin la confortul lor și vor ca asiguratorul să le fie aproape și la “îndemână” atunci cand au cea mai mare nevoie” declară Ilona Alexandru, Director Marketing, Gothaer Asigurări Reasigurări.

Astfel, cu cardul My Travels de la Gothaer, clientul poate călători oricând doreşte, fără avizare înainte de plecare, beneficiind de toate avantajele oferite de această poliţă de asigurare, printre care enumerăm: asistenţa medicală de urgenţă care include consultaţia şi diagnosticarea, tratamentul, medicaţia, spitalizarea sau intervenţiile chirurgicale, precum şi transportul medical de urgenţă şi repatrierea medicală. Se poate opta suplimentar și pentru asigurarea bagajelor în limita a 500 de euro, precum și pentru acoperirea evenimentelor ce pot apărea în timpul practicării sporturilor de agrement.Oferta Gothaer Asigurări Reasigurări cuprinde produse cheie adresate atât persoanelor fizice cât şi celor juridice şi include atât tipurile de asigurări specifice nevoilor individuale private, precum asigurările de locuinţe, casco şi sănătate, cât şi o gamă largă de produse inovatoare adresate antreprenorilor, companiilor mici şi mijlocii şi angajaţilor.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Lesha
off Corina... noi tocmai am poirnt lupta cu "fumurile", respectiv sotul meu iar eu si copilul il sustinem din plin. lupta nu e usoara, e mai usor sa gasesti motivele alea pentru care sa continui obiceiul , dupa cum arati si tu aici .
Valentina
Per prima cosa il consiglio e8 qulleo di affidarsi a professionisti riconosciuti e ad Agenzie autorizzate, ormai su internet si riesce a trovare qualsiasi informazione, quindi e8 buona norma prima di stipulare un contratto, farsi rilasciare la documentazione precontrattuale in modo da poter valutare il contratto, la compagnia e l'intermediario. Se l'intermediario e8 un Agenzia autorizzata ad operare, si puo' tranquillamente sporgere denuncia, nel caso di acquisto di polizze fasulle o non coperte, per questo consigliamo di rivolgersi sempre a strutture autorizzate in modo da poterle chiamare in causa in questi casi, anche perche8 nel caso le Forze dell'Ordine dovessero a seguito di un controllo accertare che la polizza sul nostro veicolo e8 contraffatta, a quel punto si rischia anche una denuncia penale se non si dimostra la buona fede e che il contratto e8 stato stipulato presso un' intermediario che dovra' prendersi tutte le responsabilite0 del caso.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar