transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-10-2012

Safety Broker implineste 7 ani de activitate pe piata de asigurari din Romania

Safety Broker implineste 7 ani de activitate pe piata de asigurari din Romania
 Alte stiri la aceasta categorie
Safety Broker, singura companie de brokeraj cu capital 100% românesc situată în Top 5 al brokerilor de asigurare din România, a împlinit sapte ani. La sfârsitul anului trecut compania a înregistrat un PBS (volumul de prime brute subscrise) de 23 de milioane de euro, în crestere cu peste 2600% fată de anul înfiintării - 2005.

Safety Broker a pornit la drum oferind servicii complete de asigurare pentru posesorii de echipamente specializate pentru transportul terestru, ferioviar, naval si aerian, iar în prezent, pe lângă acestea, oferă clientilor săi servicii personalizate de management al riscului, consultantă si asistentă în cazul dosarelor de daună si consultantă integrată pentru toate tipurile de
asigurări.

În acesti sapte ani, Safety Broker si-a dezvoltat reteaua de birouri în toată tara, în baza unui concept unic de franciză de retail, având în prezent un număr de peste 100 de unităti operationale în toată tara. În momentul de fată compania îsi desfăsoară activitatea la nivel national, în 38 de judete, urmând ca în viitor să deschidă francize si în alte regiuni ale tării. În anul 2011, a înregistrat un PBS (volumul de prime brute subscrise) de 23 de milioane de euro, înregistrând o crestere cu peste 2600% fată de 2005.

Portofoliul Safety Broker este alcătuit din asigurări auto, asigurări de bunuri, asigurări de proprietăti, asigurări de răspundere civilă profesională, asigurări de viată si medicale pentru angajati, asigurări de întrerupere a afacerii si asigurări CAR/EAR. Clientii Safety Broker beneficiază de o paletă largă de oferte de la cei 16 parteneri asiguratori ai companiei: Allianz tiriac, BCR Asigurări, Groupama, Credit Europe Asigurări, Uniqua, Generali Asigurări, ING, Asito Kapital, Omniasig, Asirom, CertAsig, Carpatica Asig, Astra Asigurări, Ardaf, Euroins si Eureko.

De asemenea, în acest an, compania a dezvoltat un parteneriat cu Fundatia pentru SMURD, prin care a lansat campania „Împreună salvăm vieti”, ce se desfăsoară în perioada 1 aprilie 2012 - 31 martie 2013.


Prin acest program, un leu din fiecare polită de asigurare încheiată la Safety Broker este directionat către Fundatia pentru SMURD. În primul trimestru al desfăsurării campaniei (1 aprilie-30 iunie 2012) au fost încheiate 60.199 polite de asigurare, ceea ce a înseamnat o primă donatie de 60.199 lei.

Pentru cel de-al doilea trimestru (1.07-30.09.2012) s-au directionat către Fundatia pentru SMURD 62.327 de lei, reprezentând tot atâtea polite de asigurare încheiate în intervalul 1 iulie-30 septembrie 2012.
.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar