transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 28-02-2014

SanaPro: Allianz-Tiriac intra pe segmentul asigurarilor individuale de sanatate

SanaPro: Allianz-Tiriac intra pe segmentul asigurarilor individuale de sanatate
 Alte stiri la aceasta categorie

Allianz-Țiriac își diversifică oferta pe segmentul asigurărilor de sănătate prin lansarea noului produs individual de asigurare de sănătate- SanaPro. Flexibilitatea, acoperirea unui număr variabil de servicii medicale, de la consultații de specialitate, până la spitalizare și intervenții chirurgicale și accesul facil la acestea, au fost principalele atribute solicitate de aproximativ 90% dintre clienții Allianz-Țiriac în discuțiile cu reprezentanții de vânzare, ce au stat la baza construcției noului produs de asigurare individuală de sănătate (SanaPro). 

Din perspectiva acoperirilor, SanaPro este structurat astfel încât să ofere mai multe variante de acoperire, oricare dintre variantele asigurării de bază putând fi completate prin contractarea unor clauze suplimentare ce pot oferi, de exemplu, acoperire pentru spitalizare și intervenții chirurgicale pentru asigurat sau pentru copiii acestuia, ori acoperire pentru o serie de investigații cu caracter preventiv.

Costurile accesibile fac ca noul produs să devină o opțiune pentru diferite categorii de clienți. Astfel, pentru un client cu vârsta între 30-34 de ani, care alege una din acoperirile de bază, prima de asigurare trimestrială pornește de la 130 RON, ceea ce înseamnă mai puțin de 50 RON lunar. Dacă alege să adauge aceleiași acoperiri de bază clauza de spitalizare și intervenții chirurgicale, poate plăti în plus începând cu 160 RON trimestrial, prin urmare prima de asigurare trimestrială totala (acoperirea de bază și clauza de spitalizare și intervenții chirurgicale) pornește de la 290 RON trimestrial (ceea ce înseamnă mai puțin de 100 RON lunar).

”Am dorit să venim pe piață cu un produs care să fie accesibil mai multor categorii de clienți, un produs flexibil, modular, ce poate fi ușor personalizat în funcție de nevoile proprii ale fiecărui client și de bugetul disponibil”, explică Virgil Ichim, Director Divizia Asigurări Viață și Sănătate în cadrul Allianz-Țiriac Asigurări. 

Clienții SanaPro au acces la nivel național la o rețea de peste 400 de clinici partenere, aflată în permanentă dezvoltare și atent monitorizată în privința serviciilor oferite. Accesul la serviciile medicale oferite de clinicile partenere se face cu ușurință, prin Serviciul Asistență Asigurări Sănătate, costurile serviciilor medicale decontându-se direct în rețeaua partenerilor medicali Allianz-Țiriac până la limita maximă de acoperire.

În cazul în care clientul apelează la un furnizor de servicii medicale (de stat sau privat) în afara rețelei partenerilor Allianz-Țiriac, rambursarea cheltuielilor se face pe baza documentelor justificative, în limita acoperirilor, conform condițiilor contractuale.

Noul produs individual de asigurare de sănătate- SanaPro- poate fi contractat atât de persoane fizice (cu vârsta de maxim 64 de ani), cât și de persoane juridice cu mai puțin de 5 angajați, care doresc să ofere produsul în cadrul pachetelor de beneficii pentru angajați. Dacă produsul este contractat de angajator (asiguratul fiind angajatul), primele de asigurare sunt deductibile conform reglementărilor Codului Fiscal.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
NRylvXWSzbSp
74ZED1
alex crork
NBj7Ol Looking forward to reading more. Great post.Thanks Again. Awesome.
crorkz matz
Z15tyF This is one awesome post. Cool.
link building
Ob96nH I think this is a real great blog.Really thank you! Much obliged.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar