transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-02-2014

ALD Automotive - afaceri de aproape 30 de milioane euro in 2013

ALD Automotive - afaceri de aproape 30 de milioane euro in 2013

ALD Automotive, unul dintre cei mai experimentați jucători de pe piața de leasing operațional din România, a încheiat anul 2013 cu o cifră de afaceri de aproape 30 milioane de euro şi o flotă de 7280 de autovehicule, consolidându-și astfel poziția cu o cotă de piață estimată de 17% și înregistrând cel de-al 8-lea an consecutiv de creștere constantă.

În ciuda contracției generale a pieței, portofoliul de clienți al ALD Automotive a crescut în 2013 ajungând la 257 de companii active în domenii precum farmaceutice, FMCG, asigurări sau telecom.

Pentru acești clienți ALD Automotive s-a ocupat de managementul a 7 280 de autovehicule, dintre care 84% administrate în leasing operațional și 16% în sistem de management de flotă.

Vânzarea mașinilor uzate prin intermediul platformei de licitații online a ALD Automotive a înregistrat în 2013 un moment cheie, când maşina uzată cu numărul 4 000 a fost vândută prin ALD Carmarket. Licitațiile online au rămas de-a lungul anului 2013 principalul canal de vânzare: din totalul de 1 332 mașini second hand vândute anul trecut, 92% au fost achiziții online. Un nou maximum a fost înregistrat în ceea ce privește numărul de cumpărători străini, care a ajuns la 20% din totalul vânzărilor în 2013.

La nivel internaţional, Grupul ALD Automotive a depăşit în 2013 pragul simbolic de un milion de autovehicule aflate în utilizare, cu o flotă de 1 008 840 autovehicule administrate la data de 31 decembrie şi o creştere anuală de 5,6%.

În 2014 ALD Automotive va rămâne aproape de clienții săi și va oferi soluții personalizate de optimizare a TCO (Costul Total de Proprietate), precum și planuri de reducere a costurilor. Compania estimează creșterea flotei operate cu 1 000 de vehicule până la finalul anului și plănuiește introducerea unor noi servicii pentru clienți, precum și dezvoltarea aplicației mobile ALD mobile, recent introdusă pe piață.ALD Automotive este lider pe piețele de leasing operațional full service și management de flotă. Cu o prezenţă geografică fără precedent, expertiză aprofundată în diferitele domenii în care activează, o abordare inovativă și o recunoscută calitate a serviciilor, Grupul ALD Automotive este un jucător important pe piața internațională, cu poziții puternice confirmate de-a lungul timpului: locul 2 în Europa și locul 3 în întreaga lume.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar