transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-07-2024 4.567 lei 4.9709 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-05-2013

ALD Automotive a vandut online masina uzata cu numarul 4000, prin ALD Carmarket

ALD Automotive a vandut online masina uzata cu numarul 4000, prin ALD Carmarket

ALD Automotive, unul dintre jucătorii de referintă de pe piata de leasing operational din România, a vândut online 4 000 de autovehicule uzate prin platforma de licitatii ALD Carmarket (www.aldcarmarket.ro).

De la lansarea platformei de licitatii închise, în martie 2010, dealerii si comerciantii de masini uzate cumpără online autovehiculele ALD Automotive returnate la finalul contractelor. Numai în primele 5 luni ale acestui an, 524 de masini uzate au fost vândute către 112 cumpărători, iar 92% dintre acestea au fost achizitionate online de către dealeri si comercianti reprezentând piata locală si cea de export.

În doar 3 ani de la lansare, platforma web ALD Carmarket a devenit principalul canal de vânzare a masinilor uzate si a câstigat încrederea unei retele extinse de cumpărători care subscriu oferte online pentru masinile aflate în licitatie.

2013 a adus deja o crestere de 37% a utilizatorilor activi care participă la licitatii, fată de numărul acestora înregistrat la finalul lui 2012 si a contribuit la atingerea unui număr mediu de 15 zile de stocare pentru o masină uzată. În plus, numărul de oferte primite pentru un autovehicul aflat în licitatie a crescut în 2013 la o medie de 20, fată de aproximativ 18 oferte, cât s-au înregistrat în 2012.

Principalele beneficii ale platformei le permit potentialilor cumpărători să găsească informatii complete si transparente despre conditia autovehiculelor, evaluate în prealabil de către o companie specializată independentă, precum si în legătură cu istoricul interventiilor de întretinere efectuate pe perioada leasingului operational.

Pentru 2013, ALD Automotive urmăreste dezvoltarea activitătii de remarketing si a vânzării de masini de ocazie prin intermediul platformei ALD Carmarket.

Operatională în România din 2005, ALD Automotive este filiala BRD – Groupe Societe Generale si a grupului ALD Automotive.

Compania oferă leasing operational full service asigurând finantarea si o gamă completă de servicii de administrare pentru flotele de autovehicule. ALD Automotive a lansat oficial în mai 2010 sub brandul ALD Carmarket, platforma online de licitatii închise destinată promovării si vânzării autovehiculelor uzate returnate la finalul contractelor de leasing operational. 

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar