transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-05-2019

Alege jantele potrivite pentru masina ta

Alege jantele potrivite pentru masina ta

Jantele au fost mereu o componenta importanta a masinii, starea lor putand schimba puternic siguranta si calitatea condusului. Cu cat aveti o masina mai puternica si cu o capacitate cilindrica mai ridicata, cu atat importanta jantelor se va resimti mai puternic in timpul condusului, fie ca ne referim la stabilitatea in viraje sau in timpul franarilor sau accelerarilor bruste.

Chiar daca pentru multi soferi jantele sunt privite doar ca pe un accesoriu estetic, iar importanta lor estetica este incontestabila, aprotul lor tehnic la buna functionare a masinii nu trebuie neglijat sub nicio forma. Exista o diferenta majora si intre dimensiunile de jante, modelele de r17 sau r18 fiind deja considerate dimensiuni mari, pentru masini sportive care sunt folosite intens.

Inainte de a cumpara un set de jante noi, fie ca doriti sa alegeti un model aftermarket sau modele de la fabricantul masinii, este important sa prioritizati pentru ce folositi in special masina si sa alegeti un set de jante cu dimensiunea potrivita folosirii.

Ce dimensiuni de jante sa alegeti

Daca nu sunteti interesati sa folositi masina intr-un mod sportiv, cu franari si accelerari bruste si aveti o masina de tip turism sau hatchback mica, un set de jante 15 este cea mai rapida si buna varianta. Dimensiunea de r15 este potrivita pentru mersul prin oras sau in zone cu mai putin asfalt, dimensiunea balonului de anvelope pentru jantele r15 fiind mai ridicata, astfel fiind absorbite socurile mai mult.Daca sunteti interesati sa aveti si un plus de sportivitate si stabilitate pe langa confort in timpul condusului, cea mai rentabila solutie o reprezinta un set de jante 16. Dimensiunea de R16 reuseste sa imbine confortul condusului cu un balon mai inalt cu un plus de sportivitate si stabilitate in viraje, datorita dimensiunii mai mari.

Un set de jante 17 este cel mai potrivit daca doriti sa aveti un plus de sportivitate si aveti o masina cu veleitati sportive, fie ca vorbim de un motor cu o capacitate cilindrica ridicata sau o suspensie sport, care va permite sa intrati in viraje mai agresiv.

Un set de jante 18 sau jante 19 este deja rezervat pentru masini cu capacitati sportive ridicate si cu o capacitate cilindrica ridicata. Trebuie sa tineti cont ca la aceste jante cu o dimensiune mai ridicata, confortul condusului va fi scazut in comparatie cu jantele pe 15 sau 16, in special daca conduceti in zone cu asfalt de proasta calitate sau cu multe gropi.

Prin urmare, alege setul de jante auto analizand la ce folositi masina cel mai des si care este interesul principal al folosirii ei, cel sportiv sau de confort.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar