transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-07-2024 4.5468 lei 4.9692 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-06-2016

Amanetul auto - creditul cu masina are tot mai mare succes

Amanetul auto - creditul cu masina are tot mai mare succes

Ultimii ani au consemnat o evolutie pozitiva in economia Romaniei. Veniturile populatiei au crescut, taxele au scazut (in special TVA si impozit pe dividende), drept urmare consumul a intrat din nou pe un trend ascendent, atat pe sectorul bunurilor de larg consum, cat si pe sectorul bunurilor de folosinta indelungata, precum si pe cel al serviciilor.

Romanii "au curaj" sa cheltuiasca bani, iar acest lucru se observa si in materie de imprumuturi bancare si nebancare - credite ipotecare, credite de nevoi personale, carduri de credit. Bancile si IFN-urile care ofera credite de consum au lansat diverse produse de creditare, dar pe piata tot mai mare succes este consemnat si de imprumuturile de tip amanet auto, care prezinta o serie de avantaje certe.

In special in Bucuresti - Ilfov, creditul cu masina devine tot mai popular, desi reprezinta evident o nisa pe sectorul de imprumuturi pentru nevoi personale nenominalizate. Sistemul este simplu si rapid: lasi masina in custodia companiei care ofera creditul, primesti banii, apoi trebuie sa returnezi imprumutul plus comisionul stabilit prin contract, pentru a prelua automobilul.

In calitate de client, nu ai nevoie de documente de venit, ci doar de o masina personala. Evident, trebuie sa prezinti actele masinii si documentul de identitate, iar autoturismul este evaluat de specialistii firmei de amanet auto.

Poti obtine o suma chiar si mai mare de jumatate din valoarea masinii - totul rapid, practic pe loc.

Costul imprumutul este ferm stabilit prin contract - un procent din valoarea creditului. Masina ramane in parcarea companiei, pazita si urmarita video (clientul poate vedea masina oricand, inclusiv online). La preluarea autoturismului se fac poze in interior si exterior si se noteaza kilometrajul. La intervale regulate acumulatorul va fi incarcat, iar la cerere masina se poate acoperi cu prelata.

Ce se intampla daca nu poti plati imprumutul? In principiu, nu risti sa pierzi masina, atat timp cat platesti macar valoarea comisionului si soliciti o prelungire a contractului. Daca observi ca ai nevoie sa vinzi masina, o poti face foarte usor, venind cu potentialii clienti chiar in parcarea companiei de amanet auto. Exista de fapt persoane care isi doresc inca de la inceput vanzarea masinii si apeleaza la amanet auto pentru a primi un avans rapid.

Una dintre companiile cele mai cunoscute pe acest sector de piata este firma care administreaza www.creditcumasina.ro. Aceasta propune in aceasta perioada si un sistem promotional: indiferent de durata imprumutului, in primele 30 de zile nu exista comision. Mai exact, poti avea un imprumut gratuit, testand in acelasi timp sistemul de amanet auto si seriozitatea firmei.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar