transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-09-2013

ASF a sancționat EUROINS cu interzicerea temporara a practicarii asigurarii RCA

ASF a sancționat EUROINS cu interzicerea temporara a practicarii asigurarii RCA

Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară a decis, în ședința din 28 august 2013, să aplice următoarele sancțiuni societății Euroins România Asigurare Reasigurare SA:

- interzicerea temporară a practicării de către EUROINS România Asigurare Reasigurare SA a asigurării RCA;

- sancționarea domnului Mihnea Tobescu, director general al societății EUROINS România Asigurare-Reasigurare SA, cu amendă în cuantum de 50.000 de lei;

- sancționarea domnului Stamov Bozhidar Stoyanov, conducătorul departamentului de daună din cadrul societății, cu retragerea aprobării acestuia.

Interzicerea practicării de către societate a asigurării RCA este în vigoare până la implementarea de către compania EUROINS a unui set de măsuri stabilit de către Autoritatea de Supraveghere Financiară.

Măsurile se referă, printre altele la revizuirea de către EUROINS a instrucțiunilor, procedurilor sau normelor de constatare și lichidare a daunelor, stabilirea corespunzătoare a cuantumului despăgubirilor în conformitate cu reglementările în vigoare, respectarea termenelor de plată a dosarelor de daună, informarea sau notificarea asiguraților cu privire la respingerea pretențiilor de despăgubire.

Autoritatea de Supraveghere Financiară obligă EUROINS ca, în termen de 24 de ore de la primirea deciziei de sancționare, să comunice intermediarilor de asigurări interdicția de a mai încheia contracte de asigurare RCA în numele și pe seama societății. Reluarea activității de oferire, negociere sau încheiere a polițelor RCA se dispune, la fel ca și în cazul interzicerii, prin decizie motivată a Autorității de Supraveghere Financiară, după verificarea îndeplinirii măsurilor stabilite.

Autoritatea de Supraveghere Financiară informează publicul că în perioada în care EUROINS are interdicția practicării asigurării RCA, societatea are în continuare obligația soluționării dosarelor de daună.

Deciziile au fost luate în urma controlului inopinat desfășurat la EUROINS în lunile mai-iunie 2013. Controlul a vizat verificarea modului de instrumentare și finalizare a dosarelor de daună și a modului de respectare a prevederilor Ordinului 11/2012 pentru punerea în aplicare a normelor privind procedura de soluționare a petițiilor referitoare la activitatea asigurătorilor și intermediarilor în asigurări.


 Controlul la societatea EUROINS a constatat, printre altele:

- reglementările și instrucțiunile de constatare și lichidare a daunelor nu sunt adecvate;

- a fost diminuat în mod nejustificat cuantumul despăgubirii față de valoarea rezultată din documentele existente la unele dosare de daună;

- plata unor dosare de daună către păgubiți s-a făcut cu întârziere față de termenele prevăzute de normele legale;

- au fost identificate dosare de daună în care partea prejudiciată nu a fost notificată cu privire la respingerea pretențiilor de despăgubire și la motivația respingerii.

La sfârșitul semestrului I 2013, EUROINS Asigurare-Reasigurare SA avea un volum de prime brute subscrise pe segmentul RCA de 258,74 milioane de lei și deținea o cotă de piață pe acest segment de 21%. În primele 6 luni ale anului 2013, indemnizațiile brute plătite de societate, pe segmentul RCA, au însumat 157,78 milioane de lei.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Kellsie
I see, I suopspe that would have to be the case.
Zizo
Cine cauta, gaseste. Nu iti iei mainsa daca nu iti permiti sa-i faci revizii, sa-i iei anvelope de iarna, RCA, rovinieta si asa mai departe. In plus, cand mi-am facut eu polita de asigurare studentii, de exemplu, aveau reducere. Dar nu mai stiu care asigurator avea oferta asta. Am intrat pe romasig.ro si dupa ce am introdus toate datele in calculatorul lor, mi-a afisat vreo 8 oferte, de la diferiti asiguratori si promotiile lor. Nu am facut decat sa introduc datele masinii mele si apoi mi-a calculat fix cat am de platit. Pretul nu a fost marit doar pentru tineri, si pentru toata lumea. Asa putem spune si in cazul pensionarilor: mai ales ca vine iarna, nu mai au bani de RCA-uri. In plus, un tanar la 27-28 de ani, de exemplu, ar trebui sa aiba un serviciu decent, mai ales daca a facut o facultate.
check out these guys!
SqRPsS Thanks-a-mundo for the post.Thanks Again. Really Great.
seo service
dzhAeo Very good blog.Really thank you! Awesome.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar