transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-07-2024 4.567 lei 4.9709 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-06-2013

Auto.ro - sectiune de piese auto in cadrul aplicatiei pentru mobil

Auto.ro -  sectiune de piese auto in cadrul aplicatiei pentru mobil

Șoferii români pot căuta piesele auto de care au nevoie direct din telefonul mobil, prin intermediul aplicației Auto.ro.

Auto.ro a dezvoltat secțiunea de piese auto în cadrul aplicației pentru mobil prin intermediul căreia șoferii vor putea găsi rapid și ușor piesele auto de care au nevoie, filtrând printre cele peste 320.000 de anunțuri de piese auto noi sau second hand, inclusiv piese din dezmembrări, jante sau anvelope pentru orice sezon și accesorii pentru autoturism.

Fie că este vorba despre o piesă auto nouă sau second hand, utilizatorii vor beneficia de piese auto de calitate la prețuri accesibile datorită celor mai recente promoții incluse în aplicație. Furnizorii de piese auto sunt firme, parcuri de dezmembrări dar şi particulari din întreaga țară.

Aplicația Auto.ro powered by Vodafone este disponibilă gratuit și vine în sprijinul șoferilor români care, în orice moment, pot avea nevoie de o piesă auto, de un set de anvelope sau de alte accesorii auto. În câteva secunde, aceștia pot identifica piesa dorită, având posibilitatea să contacteze vânzătorul rapid și eficient, cu doar o apăsare de buton.

“Ne bucurăm că aplicația este apreciată de utilizatori și recunoscută de specialiști, atât prin nivelul de popularitate la care a ajuns, cât și prin distincțiile obținute la competițiile de mobile din România.

Acest lucru ne îndeamnă să continuăm dezvoltarea de servicii atractive care să ușureze viața șoferilor din România aflați în trafic și în afara lui”, a declarat Sergiu Gamureac, Director Executiv Auto.ro.

Aplicația Auto.ro oferă utilizatorilor localizarea pe hartă a celor mai apropiate servicii auto de locul în care se află. Poate fi descărcată gratuit, deține 160.000 de utilizatori și 1.600 de recenzii, o bază de date de 30.000 adrese și se află în preferințele șoferilor români atât pentru iOS, cu 60.000 descărcări înregistrate în Apple Store, cât și pentru versiunea Android, cu peste 100.000 descărcări înregistrate în Google Play.


Echipa Auto.ro a dezvoltat cea mai avansată aplicație pentru mobil din România ce oferă servicii utile oricărui posesor de smartphone care funcționează cu iOS sau Android.

Aplicația Auto.ro oferă următoarele facilități:

- Locații servicii auto: benzinării, vulcanizări, spălătorii, service-uri, parcări, stații ITP, asistență rutieră și tractări, taxi, pensiuni, ATM-uri, piese auto;

- Mașina mea: se primesc notificări atunci cand expiră RCA, ITP, rata lunară sau altă alertă dorită;

- Plăți: plata rovinietei direct din aplicație, calculatorul timbrului de mediu;

- Anunțuri vânzare-cumpărare mașini noi și second hand: utilizatorii au posibilitatea să caute și să adăuge anunțuri auto direct de pe telefonul mobil, să salveze anunțurile favorite și să creeze alerte.

Aplicația Auto.ro este gratuită și s-a poziționat drept soluția ideală care vine în sprijinul șoferilor români. Este o aplicație utilă, prima din România care oferă utilizatorilor localizarea pe hartă a celor mai apropiate servicii auto de locul în care se află, prin indicarea distanței, direcției și sensului de mers. Este ușor de utilizat, calculează rapid ruta și distanța către cel mai apropiat furnizor de servicii auto, se poate edita, evalua și adăuga recenzii, oferă date de contact și promoții, toate acestea cu un consum redus de date pentru conectarea la internet.

Versiunea pentru Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netbridge.autoro

Versiunea pentru iOS: https://itunes.apple.com/ro/app/auto-ro/id430804021?mt=8

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Adriana
Pretty comadpoadnent to conadtent. I simadply stumadbled upon your site and in accesadsion capadiadtal to say that I acquire in fact loved acnouct your weblog posts. Any way I will be subadscribading in your feeds or even I sucadcess you get entry to peradsisadtently rapidly.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar