transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-07-2016

AutoKredit - amanet auto in Bucuresti, servicii flexibile

AutoKredit - amanet auto in Bucuresti, servicii flexibile

AutoKredit este unul dintre brandurile active pe piata de amanet auto din Romania, cu prezenta in Bucuresti. Clientii companiei sunt atat din Capitala, cat si din alte localitati, chiar si din judete mai indepartate. Potentialii clienti pot interactiona cu specialistii AutoKredit direct online, mai ales daca au intrebari sau neclaritati cu privire la sistemul de amanet auto. Mai departe, este necesara insa prezenta la sediul companiei, alaturi de masina care se doreste a fi lasata in garantie.

Reprezentantii AutoKredit fac o analiza a automobilului si, in functie de aceasta, pot spune suma maxima a unui eventual imprumut. Clientul poate alege insa suma de care are nevoie, precum si perioada pe care o doreste. Sistemul este flexibil, asa ca "daca returnati creditul mai devreme de termenul stabilit, comisionul dumneavoastra se va recalcula astfel incat veti plati doar pentru durata imprumutului", se precizeaza pe website-ul companiei.

Comisionul de imprumut este de maximum 0,3% pe zi, dar scade in functie de suma imprumutata si posibil si in functie de perioada.

Pentru a putea solicita un imprumut, nu ai nevoie de documente de venit, ci de urmatoarele acte: cartea de identitate a proprietarului; cartea de identitate a autoturismului; talonul autoturismului; contract de vanzare/cumparare sau factura (in cazul autoturismelor neinmatriculate).

Tot procesul de acordare dureaza mai putin de doua ore, iar banii se pot acorda pe loc. Un avantaj major este astfel limitarea birocratiei specifice mediului bancar. Rapid si simplu, dar 100% legal si sigur, poti amaneta masina si te poti folosi de bani pentru ceea ce ai nevoie.

"La preluarea autoturismului se fac poze in interior si exterior, se noteaza kilometrajul, iar apoi masina este pastrata in parcul auto propriu. Acesta este monitorizat 24/24. Masina va fi returnata in aceeasi stare (aspect, kilometraj si functionare), dupa achitarea comisionului de imprumut si a valorii creditului solicitat", se mai mentioneaza pe autokredit.ro.

Tot pe website-ul companiei de amanet auto se subliniaza ca AutoKredit incearca sa evite pierderea bunului oferit garantie, astfel ca nu percepe penalizari pentru intarziere si, mai mult, ofera zile de gratie. Daca este cazul, se poate achita creditul prin vanzarea masinii catre un tert, direct de catre client.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar