transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-07-2024 4.5468 lei 4.9692 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-12-2015

Autonet isi uneste fortele cu Swiss Automotive Group, rezultand un grup cu afaceri de 800 milioane euro

Autonet isi uneste fortele cu Swiss Automotive Group, rezultand un grup cu afaceri de 800 milioane euro

Actionarii grupului de firme Autonet, furnizorul numărul 1 de servicii din domeniul auto pe piata românească, au încheiat o tranzactie cu Swiss Automotive Group (SAG), unul dintre cei mai mari furnizori independenti de piese auto la nivel european, iar companiile grupului românesc vor fi incluse într-un holding, în care SAG va fi actionar cu 51%, iar actualii actionari ai Autonet vor detine 49%. SAG si Autonet Group Holding vor continua să opereze în mod separat pe pietele proprii.

Cele două grupuri acoperă împreună sapte tări – România, Ungaria, Slovenia, Slovacia, Elvetia, Austria si Belgia. Cele două companii sunt parte a aceluiasi buying group, ATR International AG, una dintre cele mai mari asociatii de firme, cu un rulaj estimat pentru anul acesta de 14 miliarde euro.

“Privim cu încredere această aliantă în urma căreia va rezulta o entitate cu o dimensiune comparabilă cu cea a marilor jucători europeni din domeniu. Alături de SAG, ne vom putea  consolida pozitia de lider detinută de Autonet pe piata românească si vom putea atinge un ritm de crestere solid pe pietele externe - Ungaria, Slovenia si Slovacia. Ne propunem ca Autonet Group Holding si SAG să atingă o cifră de afaceri cumulată de un miliard de euro în următorii ani”, a declarat Mihály Lieb, actionar al Autonet si membru în Consiliul de Supraveghere al ATR International AG.

„Valorile comune si modelul de business similar au fost elemente-cheie în decizia de a încheia o tranzactie cu SAG. Prin urmare, această aliantă nu va determina o schimbare a modelului de business al Autonet, ci vom continua să ne adresăm segmentului actual de clienti, căruia îi vom oferi o gamă mai extinsă de produse si servicii.

Actualii actionari ai grupului, precum si conducerea executivă vor rămâne implicati pe termen lung în operatiunile de zi cu zi ale Autonet Group Holding,” a adăugat Mihály Lieb.

Grupul de firme Autonet are în prezent 1.500 de angajati, iar această aliantă îi va permite consolidarea pozitiei de angajator important. Finalizarea tranzactiei este conditionată de primirea aprobărilor necesare din partea autoritătilor de concurentă.

Grupul Autonet este unul dintre cei mai importanti furnizori din segmentul reparatiilor auto din Europa Centrală si de Est, fiind compus din Autonet Import România, Autonet Import Ungaria, Autonet Import Slovenia (furnizori aftermarket pentru segmentul de reparatii auto), Lubexpert România, Lubexpert Ungaria, Lubexpert Slovacia (lubrifianti), Forsius (vopseluri auto), Network Systems (IT, Web, agentie marketing), Garage Assist (echipamente de service), Autonet Management Company (management). Autonet Import, cea mai mare firmă a grupului, este cel mai mare furnizor de piese auto din România. Compania a fost înfiintată în 1996 si deserveste clienti în trei tări (România, Ungaria si Slovenia), prin trei centre de distributie si 61 de depozite regionale. Grupul Autonet are 1.500 de angajati în cele patru tări în care este prezent (România, Ungaria, Slovacia si Slovenia). Cifra de afaceri pentru anul 2015 este estimată la aproape 280 milioane de euro.

Cu vânzări anuale de peste 500 milioane de franci elvetieni, Swiss Automotive Group este unul dintre cei mai mari furnizori de piese auto de pe piata independentă europeană. SAG operează printr-o retea de 100 de magazine si detine o flotă de 500 de vehicule de distributie. Clientii sunt deserviti prin subsidiarele Derendinger AG, Technomag AG, E. Klaus AG, IHLE Schweiz AG si Wälchli & Bollier AG din Elvetia, precum si de filialele Derendinger Handels GmbH din Austria, Matik Handels GmbH din Austria si Slovenia si Remco Belgium NV din Belgia. SAG a fost conceput ca un one-stop-shop a cărui ofertă include toate tipurile de servicii destinate pietei auto, precum si peste 250.000 de piese originale pentru toate brandurile auto existente pe piată. Swiss Automotiv Group are peste 2.000 de angajati.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Florin
Cum poti sa faci bani pe net! Asa ceva nu poti rata! Un senzational curs care te invata cum poti sa faci bani pe net! Si e GRATUIT cursul! Inveti repede si usor, online, cum poti sa faci bani pe net! Incepe acum! Nu mai sta pe ganduri si cere informatii la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar