transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-07-2024 4.5468 lei 4.9692 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-11-2014

BCR LEASING IFN - crestere cu 95% in primele 9 luni din 2014

BCR LEASING IFN - crestere cu 95% in primele 9 luni din 2014

BCR LEASING IFN a înregistrat, în primele nouă luni ale acestui an, o crestere a vânzărilor cu aproximativ 95% fată de perioada similară a anului trecut, valoarea bunurilor finantate fiind de circa 61 milioane euro.

Cele mai mari cresteri au fost înregistrate pe segmentul de leasing pentru vehicule comerciale grele, unde compania a realizat o triplare a valorii finantate fată de trimestrul trei 2013.

Finantările de vehicule au reprezentat, pe primele trei trimestre din acest an, aproape 73% din portofoliul de produse al BCR Leasing IFN. În interiorul acestui segment, mai mult de jumătate din finantări (52%) au fost destinate leasingului de autoturisme, 38% leasingului de vehicule comerciale grele si 10% leasingului de vehicule comerciale usoare. 
 
„Am încercat să răspundem adecvat cerintelor pietei, practicând niveluri atractive de costuri la client, concomitent cu o crestere a celorlalte beneficii legate de nivelul avansului minim, perioada maximă de finantare, cotele de asigurare negociate cu societătile de asigurare partenere, astfel încât pachetul de finantare-asigurare-servicii oferit clientului să îsi păstreze competitivitatea în orice moment”, a declarat Bogdan Speteanu, Director General BCR Leasing IFN.

Pe segmentul de leasing pentru autoturisme noi, compania a înregistrat cresteri cu 84% fată de aceeasi perioadă a anului trecut. În acelasi timp, finantărea de vehicule comerciale grele s-a aflat în centrul preocupărilor BCR Leasing IFN, mai mult decât în anii precedenti, compania adăugând noi beneficii pentru clienti prin promovarea în comun cu dealeri-parteneri, pe anumite mărci si segmente.

În acord cu posibilitătile financiare si cerintele actuale ale transportatorilor, compania oferă până la sfârsitul acestui an conditii speciale la achizitia de camioane noi si second hand. Pachetul de finantare cuprinde costuri competitive pentru finantările în lei si euro, flexibilitate cu privire la vechimea bunurilor ce pot fi finantate (bunuri cu vechime de până la 96 de luni la finalizarea contractului de leasing), cote de asigurare preferentiale si avansuri care încep de la 10 sau 15%.Finantările de echipamente pe primele luni ale acestui an au reprezentat circa 22% din portofoliul BCR Leasing IFN. Principalele domenii pentru care s-au finantat echipamente sunt transport, industrie, agricultură si constructii Au fost finantate de asemenea, echipamente de stocare a datelor, echipamente medicale, utilaje de curătenie urbană, urmate de echipamente pentru industria alimentară si chimica.

„Dorim să consolidăm ceea ce am încercat să construim în ultimii ani: o relatie de durată cu clientul, bazată pe transparentă si încredere, o sinergie a beneficiilor oferite în cadrul grupului bancar din care facem parte, extinderea parteneriatelor cu dealerii, ca principală verigă de intermediere a cererii pe piata de leasing”, a adaugat Bogdan Speteanu.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Dillanger
question technique, comment vendre un call tres inthemoney n’est pas la meme chose qu’une vente a decouvert? le derive aura un delta de 1 et on profite de la baisse du cours comme si on avait shorte l&cqnuo;artios? ce sont tous les derives que vous voulez bannir si on suit votre raisonnement? (sans parler du fait que toutes les theories de pricing de derives prennent comme hypothese la possibilite de shorter le sous-jacent?)
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar