transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-07-2024 4.5468 lei 4.9692 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-03-2016

Campania TV Michelin CrossClimate, conceputa de TBWA

Campania TV Michelin CrossClimate, conceputa de TBWA

Michelin lansează o nouă campanie TV pentru anvelopa sa inovatoare, Michelin CrossClimate. Michelin a ales să combine tehnologiile anvelopelor de vară cu cele ale anvelopelor de iarnă într-o singură anvelopă care să ofere siguranţă pe orice tip de vreme. Nouă, diferită și surprinzătoare, noua Michelin CrossClimate este singura anvelopă de vară concepută pentru a face faţă condiţiilor meteo imprevizibile.

Pentru a ilustra performanţele acestei anvelope, Michelin a creat o poveste memorabilă și amuzantă, un echilibru perfect între cinematografie și publicitate.

Campania prezintă o familie surprinsă de trei titani, reprezentând căldura, ploaia și zăpada. Cei trei titani amenințători sunt confruntați de omuleţul Michelin iar familia este salvată deoarece cu anvelopele Michelin CrossClimate, șoferii „sunt înarmați pentru orice tip de vreme”

Această campanie originală a fost concepută de TBWA și continuă seria animaţiilor cu omulețul Michelin.

Campania are ca scop creșterea vizibilității mărcii și prezentarea anvelopei inovatoare Michelin CrossClimate şi se va desfăşura în perioada 29 februarie – 17 aprilie, fiind prezentă pe canalele TV și digitale relevante pentru publicul-țintă Michelin.

Pentru a viziona spotul TV creat pentru campania Michelin CrossClimate, dar şi pentru a descoperi şi celelalte game de anvelope Michelin, puteti acesa www.michelin.ro.

Michelin este una dintre cele 10 cele mai apreciate mărci corporatiste europene conform rezultatelor studiului realizat de Best Brands - organism german de clasificare a mărcilor, care se ocupă cu identificarea celor mai populare mărci, în fiecare an.

Pentru acest premiu, GfK Market Research a chestionat 5.000 de persoane din Germania, Anglia, Franţa, Italia și Spania în cadrul unui sondaj online.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar