transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 05-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-07-2013

Campanie de promovare neconventionala a reducerilor la RCA, lansata de rca-ieftin.ro

Campanie de promovare neconventionala a reducerilor la RCA, lansata de rca-ieftin.ro

Pintilie Broker de Asigurare (PBA), lider în domeniul asigurărilor online din România, promovează reducerile de până la 18% la RCA printr-o campanie neconvenţională desfăşurată în Constanţa.

Campania se desfăşoară între 1 şi 7 august 2013 şi are ca scop promovarea reducerilor la orice RCA online. Astfel, doar şoferii care îşi comandă poliţele pe www.rca-ieftin.ro pot beneficia de reduceri pe loc de până la 18% din valoarea poliţei.

Pentru a promova reducerile acordate pe site-ul RCA Ieftin, PBA a organizat o campanie de promovare in traficul din Constanţa. La campanie participă 10 hostesse care îi întâmpină pe şoferi cu mesaje care să le aducă zâmbetul pe buze.

Astfel, şoferii care vor avea drum în timpul campaniei pe Bulevardul Mamaia, la intrarea în staţiune, pot avea ocazia să se întâlnească cu hostessele RCA Ieftin.

„Organizăm această campanie din dorinţa de a le face şoferilor ziua mai frumoasă, atât prin mesajele haioase pe care le afişează hostessele RCA Ieftin pe pancarte, cât şi prin vestea că pot beneficia de cele mai bune preţuri de pe piaţă la poliţele RCA de pe www.rca-ieftin.ro”, a declarat Valentin Radu, director de marketing la Pintilie Broker de Asigurare.Campania de promovare neconvenţională a reducerilor prin RCA Ieftin se află la a doua ediţie. Prima ediţie s-a desfăşurat în Bucureşti, în perioada 26 iunie – 12 iulie.
 
PINTILIE Broker de Asigurare este cel mai important jucător de pe piaţa de asigurări online din România prin site-urile asiguratorii.ro şi rca-ieftin.ro, acesta din urma înregistrând peste 1.500.000 de vizitatori unici de la înfiinţare. (Sursa: Google Analytics şi www.trafic.ro).

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar