transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-03-2015

Ce trebuie sa stii despre tuning - timp liber & lifestyle

Ce trebuie sa stii despre tuning - timp liber & lifestyle

Pe langa buna functionare a autovehiculelor noastre, adesea avem in vedere si modul in care acestea arata. Daca in urma cu cativa ani se punea accent numai pe functionalitate, astazi masinile pot avea diverse culori si facilitati care sa sporeasca gradul de confort al acestora. Cu siguranta fiecare dintre noi a auzit vorbindu-se la un moment dat despre tuning-ul auto, insa probabil multi dintre noi au ignorat subiectul nestiind ce inseamna cu exactitate acest termen si gandindu-se in principal la partea de imagine excentrica.

Termenul de tuning provine evident din limba engleza si se refera la actiunea prin care imbunatatim performanetele unui autoturism. Acesta a evolut mult in ultimii ani, avand in vedere ca s-au fabricat numeroase piese care permit diverse modificari pe care le putem aduce unei masini. Putem vorbi oarecum despre o arta a strazii atunci cand ne referim la tuning, tinand cont ca fiecare sofer isi particularizeaza autoturismul in functie de preferinte.
   
Desi nu este un proces aparut recent, avand in vedere ca e practicat in vest de multi ani, acesta a inceput sa ia amploare si la noi in tara din dorinta soferilor de a se diferentia. Este evident ca la inceput acest proces nu era unul complex, insa recent avem acces la un arsenal complet de piese de tuning auto care ne permit modificare autovehiculuilui. Exista astfel trei mari categori de tuning.


   
Tuning-ul exterior - acesta presupune schimbarea aspectului exterior al unei masini pentru a-i oferi o noua infatisare care sa atraga privirile. Mai mult decat atat, exista o serie de piese de tuning care cresc aderenta masinii la viteze mari. Cele mai frecvente modificari sunt cele ale pragurilor, farurilor, dar si amplasarea eleroanelor - aceste accesorii tuning le gasim la Autolux.ro .
   
Tuning-ul interior presupune modificari aduse interiorului masinii. Acest tip de tuning reprezinta o solutie eficienta pentru soferii care considera ca masina nu le ofera confortul necesar. Similar cu tuning-ul exterior, cel interioar are si el rolul de a schimba anumite parti interioare ale masinii pentru a spori confortul.
   
Tuning-ul motorului reprezinta modificarile aduse motorului, acest tip de tuning fiind unul foarte des intalnit. Este lesne de inteles faptul ca fiecare sofer isi doreste performante cat mai bune de la masina sa, de aceea multi apeleaza astazi la aceste modificari aduse motorului.
   
Retineti insa ca modificarile pe care le puteti aduce autovehiculului propriu sunt limitate de legislatia aflata in vigoare, subliniaza reprezentantii Autolux. Asadar, inainte sa faceti anumite modificari, este recomandat sa verificati daca respectiva modificare nu este cumva ilegala.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar