transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-09-2014

Cererea de aplicatii de business s-a dublat in domeniile manufacturing si auto, in primele 6 luni din 2014

Cererea de aplicatii de business s-a dublat in domeniile manufacturing si auto, in primele 6 luni din 2014

Wizrom Software a înregistrat o dublare a cererii de solutii software din partea companiilor de manufacturing în prima jumătate a anului, pe fondul cresterii nevoii de viteză si acuratete în gestionarea comenzilor de la beneficiarii exporturilor românesti în străinătate.

Lunga perioadă de incertitudine economică ce a urmat crizei economice, marcată de stagnarea cererii interne, a generat efecte neasteptate în industrie. Obligate de stagnarea cererii interne, firmele de manufacturing s-au orientat către export, ceea ce le-a adus nu numai supravietuirea, ci si o neasteptată prosperitate. La pachet, a venit nevoia de aplicatii software cu care să gestioneze comenzile de la clientii din afară.

Cererea neobisnuit de mare de solutii software din partea sectorului manufacturing a generat o crestere de 5% a cifrei de afaceri a grupului Wizrom în primele sase luni ale anului, la 3,3 milioane de euro, estimarea pentru T3 fiind de asemenea optimistă.

„Această vară a fost marcată de o activitate foarte intensă, în sensul că pe lângă contractele de mici dimensiuni, am ajuns la o rată de mai mult de un contract de anvergură pe săptămână, un record absolut pentru ultimii sase-sapte ani. În general, un proiect de anvergură implică implementarea unei combinatii de solutii de tip ERP, BI, CRM, WMS, SFA si altele, în functie de solicitările clientilor”, a declarat Adrian Bodomoiu, Director General al grupului Wizrom, compania cu cel mai mare număr de clienti ERP în România.

Pe lângă manufacturing, al doilea segment care a contribuit la cresterea grupului de companii Wizrom a fost si este domeniul auto, unde competitia dintre dealerii si service-urile auto a generat o cerere de software de gestiune a bazelor de clienti, fără precedent. Motivul este evident: aplicatiile software ajută oamenii de marketing si vânzări, dar si pe cei din operational, să le ofere clientilor o experientă de calitate si să-i atragă cu programe de loializare.Cresterea veniturilor si mentinerea ritmului de noi contracte se datorează si posibilitătii de licentiere de tip Software-as-a-Service (SaaS) în loc de sistemul de licentiere traditional, ceea ce permite defalcarea investitiei în rate lunare. În plus, se conturează si o tendintă interesantă în rândul managerilor care utilizează ERP:

„Am remarcat reorientarea utilizatorilor de ERP de la analiza istorică si de cuantificare la cea de predictie si organizare, pentru a creste eficienta companiei. Practic, managerii nu mai folosesc ERP doar pentru a măsura ce a fost, ci si pentru a eficientiza activitatea curentă si a planifica viitorul”, a explicat directorul general al grupului Wizrom.

Fondată în 1992, grupul Wizrom este una dintre companiile de top din România furnizând solutii ERP, de eficientizare operatională (trafic si logistică), BI, CRM si multe altele. Cu un total de 3.705 clienti activi si peste 33.000 de licente instalate la finele lunii iunie, Wizrom este în măsură să ofere cel mai bun software pentru orice tip de companie: de la solutii relativ simple pentru IMM-uri, până la solutii specializate pentru organizatii medii si mari ce activează în diferite verticale de piată precum vânzări engros si distributie, retail, productie, servicii, bănci, asigurări si auto.

Wizrom este un integrator de produse internationale de renume, furnizând servicii profesionale complete, inclusiv consultantă si expertiză în toate categoriile de business.

Grupul Wizrom si-a consolidat în ultimii ani prezenta si vizibilitatea la nivel regional, prin activitatea filialelor din Republica Moldova si Bulgaria, demararea de proiecte cu clienti multinationali în Serbia si Ungaria, precum si crearea unei retele locale de parteneri certificati.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Mina
Incomparable Blog. I add this Blog to my bookmarks.Thanks alowling for regarding fascinating the term to discuss this, I atmosphere strongly approximately it and light of one's life learning more on this topic.
Richard
Joe, customer srpoput is absolutely critical when a customer determines where to buy. Just yesterday I chose the Tractor Supply company over Lowes. That's not to say I don't like Lowes. They are a great company. The funny thing is that the Tractor Supply Company provided a little better pre-sales srpoput. They wanted my business and wanted me to know they were there to help down the road. They gave me the feeling I wasn't going to be just another number so I bought my log-splitter from the Tractor Supply Company.
Kingston
six different ERP stemsys in my career, Cincom’s Enterprise Management proved to be the most straightforward and least labor-intensive … . Cincom provides us with a strong foundation that we could use very quickly, and then perform
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar