transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-06-2015

Credit cu masina - poti obtine un imprumut rapid si sigur, garantand cu autoturismul propriu

Credit cu masina - poti obtine un imprumut rapid si sigur, garantand cu autoturismul propriu

Sistemul clasic de amanet este foarte popular in Romania, pentru imprumuturile de sume foarte mici. Mai nou, romanii utilizeaza tot mai des optiunea de amanet auto, obtinand credite chiar si de valori mari, cu birocratie minima, in timp foarte scurt. Costurile sunt transparente si chiar negociabile, in functie de suma imprumutata, potrivit datelor existente pe website-ul www.creditcumasina.ro.

Facilitatea de credit obtinuta prin garantarea cu autoturismul propriu este 100% legala si sigura, spre deosebire de orice alta optiune pe care o poate lua in calcul o persoana, atunci cand are nevoie de bani. Sistemul reprezinta o alternativa la creditul bancar, acolo unde durata de timp pana la acordare este semnificativ mai mare, din pricina birocratiei, a metodei de analiza a dosarului etc.

In plus, daca in cazul bancilor pot exista diverse costuri fixe si variabile (de acordare, de analiza, de rambursare anticipata etc.), creditele obtinute prin www.creditcumasina.ro implica un singur cost stabilit ferm pe baza de contract: un comision din suma acordata, cuprins intre 5 si 10% pe luna. Mai mult decat atat, cei de la creditcumasina.ro deruleaza in prezent o oferta promotionala: pentru primele 30 de zile de credit, nu se plateste absolut nimic.

Si asta fara a exista o perioada minima pentru rambursarea creditului. Informatii complete si raspunsuri la cele mai frecvente potentiale intrebari sunt disponibile pe website-ul companiei.

Creditul cu garantie auto poate rezolva orice problema pe termen scurt, care necesita o suma de bani obtinuta cat mai rapid. Acordarea unui imprumut este simpla - se evalueaza masina, se incheie contractul de imprumut, apoi banii sunt oferiti proprietarului autoturismului.

Siguranta masinii nu trebuie sa fie o grija pe parcursul derularii contractului de credit, caci reprezentantii companiei au grija ca automobilul sa fie ulterior returnat exact in conditiile in care a fost adus. Parcarea special amenajata valideaza eficienta sistemului de amanet auto. Masinile pot fi tinute in garaje, pentru protectie deplina. De la momentul in care contractul este semnat, masina este preluata si parcata in parcul auto destinat special acestui scop, pana cand suma de bani este rambursata, impreuna cu comisionul aferent. Masina nu se misca in toata aceasta perioada, este sigilata, fotografiata, supusa monitorizarii video si chiar poate fi vizualizata prin live steam.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar