transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-07-2024 4.5468 lei 4.9692 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-10-2013

Credit Europe Leasing - oferta aniversara dedicata persoanelor juridice, pana pe 31 martie 2014

Credit Europe Leasing - oferta aniversara dedicata persoanelor juridice, pana pe 31 martie 2014

Credit Europe Leasing a lansat o ofertă aniversară adresată persoanelor juridice, pentru achiziţia de autovehicule noi, aceasta fiind valabilă până pe 31 martie 2014. 

Condiţiile oferite sunt specifice pentru marcarea celor 15 ani de existenţă pe piaţă a companiei: 6.15% dobandă fixă, pentru un contract de leasing pe o perioadă de 15 luni, cu 15% avans, 15% în primele două rate. Un plus al ofertei îl reprezintă faptul că pentru valori mai mici de 50.000 euro, aprobarea se poate obţine pe loc, în funcţie de capacitatea financiară a companiei-client.

„Pe parcursul celor 15 ani de activitate, Credit Europe Leasing a jucat un rol activ pe piaţa financiar-bancară românească, devenind o companie financiară de prestigiu, care a venit întotdeauna în întâmpinarea clienţilor săi cu produse şi servicii de înaltă calitate. Dorim să le mulţumim acestora, în acest moment aniversar, pentru că ne-au permis să le fim alături, ca partener şi că împreună am dezvoltat o relaţie de business solidă, bazată pe încredere reciprocă”- a declarat domnul Ali Riza Koska, preşedintele Credit Europe Leasing.

Credit Europe Leasing este parte a grupului financiar olandez Credit Europe NV şi este prezentă pe piaţa financiar-bancară încă din 1998, mai întâi sub titulatura Finans Leasing, devenind mai apoi în 2007, Credit Europe Leasing.

Încă de la începutul activităţii în România, Credit Europe Leasing s-a situat în rândul primelor 5 companii de profil, având un ritm de creştere constant, şi adaptându-se cerinţelor pieţei pentru finanţarea produselor din diferite sectoare economice, prin oferirea de planuri de leasing personalizate, cu accent pe maximizarea satisfacţiei finale a clienţilor.


 
Beneficiind de experienţa şi sprijinul grupului financiar din care face parte, Credit Europe Leasing şi-a început dezvoltarea cu finanţarea unei game variate de vehicule şi echipamente pentru diverse industrii, pentru ca în 2004 să fie printre primele companii care au finanţat bunuri imobiliare, de la hale de producţie şi clădiri de birouri, până la ansambluri de locuinţe, terenuri şi spaţii comerciale. În 2005, Credit Europe Leasing a fost prima companie care a introdus şi dezvoltat pe piaţa românească conceptul de sale&lease-back pentru diferite bunuri imobiliare.

Credit Europe Leasing IFN SA este membru fondator al Asociaţiei Societăţilor Financiare ALB, constituindu-se astfel în echipa de pionierat a promovării bunelor practici şi a unui cadru legislativ cât mai adecvat leasingului în România. Păstrând o cotă de piaţă constantă în perioada ultimilor 5 ani de criză, Credit Europe Leasing IFN SA a susţinut ALB România din poziţia de membru al Consiliului de Leasing.

Asociaţia Societăţilor Financiare ALB România este membră a Federaţiei Europene a Leasingului – Leaseurope şi a Federaţiei Europene a Creditului de Consum – Eurofinas.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Julian
Most help articles on the web are inaccurate or inortecenh. Not this!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar