transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-03-2015

Creditul Prima Masina, in oferta CEC Bank

Creditul Prima Masina, in oferta CEC Bank

CEC Bank se alatura Programului guvernamental de stimulare a cumpararii de autoturisme noi si lanseaza creditul “Prima Masina”. Noul produs de finantare beneficiaza de o dobanda competitiva, compusa din ROBOR 6M + 2,90%, mai mica decat dobanda maxima stabilita prin legislatie. In plus, banca nu percepe comisioane de acordare sau administrare.

Durata maxima a creditului este de 5 ani, cu o perioada de gratie de pana la 90 zile calendaristice. Solicitantii beneficiaza de garantia statului roman, care este in procent de maximum 50% din valoarea creditului acordat. Conform Programului, clientii pot achizitiona autoturisme noi, in valoare de pana la 50.000 lei la care se adauga TVA, creditul contractat fiind de maximum 95% din pretul de achizitie al autoturismului, prevazut in factura proforma (inclusiv TVA).

"Prin lansarea creditului Prima Masina, CEC Bank continua politica de sustinere a programelor guvernamentale destinate populatiei. Noul produs de finantare se acorda in conditii avantajoase pentru clienti, cu o dobanda mai mica decat cea maximala prevazuta de lege si cu comisioane 0 de acordare si de administrare", a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedinte Director General  CEC Bank.CEC Bank sta la dispozitia clientilor prin intermediul celor peste 1.000 de unitati, prin consiliere specializata oferita gratuit de catre banca, precum si prin costuri atractive pentru produsele din oferta. Mai multe detalii despre produsele si serviciile din oferta CEC Bank pot fi obtinute in orice unitate teritoriala, apeland gratuit numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul www.cec.ro.

DAE 5,04%, calculata in ipoteza unui credit in valoare de 47.500 lei cu rambursare in 60 de luni, cu dobanda variabila pe intreaga durata de creditare ROBOR 6M + 2,90 p.p. (in prezent 2,03 p.p. + 2,90 p.p. = 4,93%). Rata lunara va fi de 895,11 lei, iar valoarea totala platibila de 53.706,17 lei.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar