transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 19-07-2015

Crestere de 50,5% a vanzarilor pentru Honda Trading Romania in S1, 2015

Crestere de 50,5% a vanzarilor pentru Honda Trading Romania in S1, 2015

Cu 396 de unităti livrate în primele sase luni ale anului 2015, Honda Trading Romania a reusit să depăsească cu 50,5% rezultatele înregistrate în aceeasi perioadă a anului 2014. Ca o confirmare a evolutiei pozitive de la finele anului 2014, atunci când Honda Trading România a reusit să înregistreze prima crestere după cinci ani dificili pentru piata auto din România, rezultatele din prima jumătate a anului în curs demonstrează o revenire accelerată pentru Honda.

In luna mai, dealerii Honda au livrat un total de 142 de unităti, sau 27% din totalul livrărilor ce au avut loc în anul 2014. Cele mai populare modele în portofoliul Honda în România rămân modele CR-V si Civic, cel din urmă marcând o evolutie excelentă în privinta vânzărilor versiunii sedan. Relansat în România împreună cu o ofertă foarte competitivă de pret sustinută si de Programul Rabla, Civic Sedan a reusit o performantă excelentă, cu 129 de unităti livrate de la începtului anului, la egalitate cu cel mai popular model Honda, SUV-ul CR-V.

Cifrele de vânzări înregistrate de noul CR-V sunt cel putin meritorii, în condittile în care pentru prima jumătate a anului au fost disponibile la vânzare doar versiuni cu transmisie manuală. Începând cu luna iulie, va fi disponibil si noul CR-V cu transmisie automată cu 9 trepte (ce poate fi cuplată noului motor diesel 1.6 i-DTEC 160 CP), model care are toate sansele să devină best seller-ul gamei în a doua jumătate a anului.

Pe final de generatie, Honda Accord a avut un rezultat foarte bun, de 56 de unităti vândute, fiind clasat în top 3 modele de clasa medie cu motorizări pe benzină.Versiunea hatchback a compactei Civic, care a beneficiat de un facelift în prima parte a anului, a fost achizitionată de 73 de clienti, în timp ce totalul gamei compacte Honda a ajuns la 202, o crestere de 124% fată de aceeasi perioadă a anului 2014.

În toamna acestui an Honda Trading România va lansa noul crossover HR-V, un model cu potential important pe piata din România. Tot în aceeasi perioadă va fi lansată si noua generatie a modelului de clasă mică Honda Jazz. Noul HR-V va fi disponibil cu două motorizări de ultimă generatie din gama Earth Dreams: 1.5 i-VTEC 130 CP si 1.6 i-DTEC 120 CP si va beneficia de cea mai generoasă ofertă de spatiu din segment. Perspectivele pentru finalul de an sunt si ele pozitive, dată fiind gama complet nouă de modele precum si cresterea constantă a pietei de automobile noi din România.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Victory
It’s amazing how much fraud is out there. My company just became PCI Compliant which helps me sleep better at night. It seems like everyone can be a victim, small businesses like mine to big companies like Global. Sc#r3&a82y0;..
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar