transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-07-2024 4.5468 lei 4.9692 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-10-2015

Crestere sustinuta a vanzarilor pentru Honda Trading Romania in primele 9 luni ale anului 2015

Crestere sustinuta a vanzarilor pentru Honda Trading Romania in primele 9 luni ale anului 2015

În primele 9 luni ale anului 2015, Honda Trading România a livrat 583 de unităti, depăsind cu 46,8% rezultatele înregistrate în aceeasi perioadă a anului 2014, cât si rezultatul total pe anul trecut, de 523 de unităti. În acelasi timp, Honda Trading Romania marchează a treia cea mai mare crestere în topul importatorilor auto pe piata din România.

Cel mai popular model din gama Honda a fost compacta Civic, în cele două versiuni de caroserie Sedan si Hatchback, cu un volum total de 304 unităti livrate. Readus recent în prim planul cumpărătorilor din România, Civic Sedan a reusit să se impună în categoria sedan-urilor compacte printr-un mixt atrăgător de dotări, spatiu si performante dinamice. Ca factor de referintă, în aceeasi perioadă a anului 2014, au fost livrate 128 de unităti din gama Civic.

Restilizat în primăvara acestui an, SUV-ul CR-V a atras 204 cumpărători, cu accent pe noul motor diesel 1.6 i-DTEC 160 CP, cel mai puternic propulsor din categoria sa de cilindree. Disponibilă din luna august, optiunea de transmisie automată cu 9 trepte pentru CR-V a demonstrat un potential important, prin urmare se asteaptă un rezultat pozitiv până la sfârsitul anului, în special pentru versiunile de echipare superioare.

Strategia de înnoire a gamei, ce a debutat în primăvară la Salonul Auto de la Geneva, a intrat în efect si pe piata din România cu noile HR-V, Jazz si Type R lansate oficial cu ocazia SAB&Accesorii 2015.Cu o gamă complet nouă începând din luna octombrie a acestui an si cu un feedback foarte bun din partea clientilor care au plasat comenzi pentru noile modele cu luni înainte de lansarea oficială a modelelor în Romania, Honda Trading România se asteaptă la o continuare a trendului de apreciere a vânzărilor până la sfârsitul acestui an.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Vinayak
Its ugly as sin! The last model really took aroccd name to the forefront of main stream buyers. This just looks fat, old and designed for the Americans! No offence.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar