transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-07-2024 4.5468 lei 4.9692 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-11-2014

Dealerul Asko International implineste 10 ani de activitate Honda

Dealerul Asko International implineste 10 ani de activitate Honda

Asko International, dealerul din Bucuresti cu ponderea cea mai mare în totalul vânzărilor mărcii în România în 2014, sărbătoreste în această lună 10 de ani de activitate Honda.

Activitatea dealerului se desfăsoară în complexul de servicii integrate 3S aflat în zona de vest a municipiului Bucuresti (sos. de Centură nr.57, Chiajna). În acelasi timp Asko operează si un showroom în Calea Giulesti nr.8D, în apropierea pasajului Basarab, unde sunt comercializate, de asemenea, modelele reprezentative ale mărcii.

Pentru Asko, cei 10 ani de activitate înseamnă peste 2.200 de autoturisme livrate către clientii Honda si în acelasi timp asigurarea de servicii de mentenantă conform standardelor producătorului.

O echipă de 34 de specialisti stă la dispozitia clientilor pentru a oferi cea mai bună experientă Honda, indiferent de serviciile solicitate si gradul de complexitate al acestora.

Gama de servicii Asko include comercializarea de autoturisme noi si rulate, piese de schimb si accesorii, operatiuni de mentenantă, reparatii si vopsitorie, servicii ITP, trade-in, masină la schimb.

Pentru anul acesta Asko estimează un volum de 150 de unităti vândute, iar planul pentru 2015 este de 200 de unităti, bazat pe cele 5 modele si 4 motorizări noi pe care Honda le va lansa în următoarele 12 luni si în acelasi timp pe intensificarea vânzărilor de autoturisme Honda rulate.Reteaua de comercializare de automobile Honda în Bucuresti include 3 showroom-uri, două dintre ele fiind operate de Asko si un al 3-lea operat de cel mai nou dealer din Bucuresti, Honda Nord.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar