transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-07-2024 4.567 lei 4.9709 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-05-2013

Ekol Logistics a achizitionat 100 de camioane MAN

Ekol Logistics a achizitionat 100 de camioane MAN

Ekol Logistics, compania turcă de logistică cu cea mai rapidă dezvoltare din Europa, anuntă achizitionarea a 100 de camioane MAN. Camioanele au fost deja livrate la sucursala Ekol din România, vineri, 3 mai. “Ekol a anuntat această investitie, de 8 milioane de euro, încă de anul trecut, pentru dezvoltarea activitătii atât în România, cât si pentru traseele europene. La decernarea festivă a "cheii" a participat si domnul Heinz-Jürgen Löw, membru al Consiliului MAN Truck & Bus AG, care a declarat: “Suntem mândri să oferim cel mai bun camion companiei Ekol”.

“Acum că am reusit să facem acest pas, vom continua strategia de extindere la nivel european dar si local. Pentru noi România reprezintă o zonă de importantă strategică fiindcă se află la intersectia marilor rute europene”, declară Frank Körber International Director al Ekol Logistics.

Ekol România a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 3,6 milioane de euro, iar odată cu noile investitii, estimarea pentru 2013 este de peste 10 milioane de euro. Prin dezvoltarea serviciilor pe liniile de transport, depozitare, comert exterior sau managementul sistemelor de aprovizionare, Ekol are capacitatea de a oferi la nivel international servicii în sistem integrat. “În România avem 6000 mp de depozit, din care mai mult de 80% sunt ocupati în acest moment.

Capacitatea noastră de stocare permite inclusiv depozitarea de mărfuri perisabile sau cu valoare foarte mare, având dezvoltate zone speciale de securitate în cadrul depozitului”, precizează Frank Körber.

Odată cu achizitionarea celor 100 de camioane, Ekol intentionează să angajeze peste 100 de soferi. În prezent, la sucursala Ekol din România activează peste 50 de angajati. “Dincolo de investitiile financiare, foarte importantă pentru noi este dezvoltarea resurselor umane. Avem în România oameni foarte bine pregătiti pentru task-uri extrem de dificile si specifice din zona logisticii. Unii dintre acestia au fost instruiti direct în Turcia pentru ca mai apoi să poată face performantă în orice centru Ekol din Europa”, declară Frank Körber.

Ekol a demarat operatiunile în 1990 având ca obiectiv să devină un brand global încă din prima zi de activitate. Prin know-how-ul acumulat în toti acesti ani de către echipele sale de profesionsti dar si prin tehnologiile avansate implementate în sistem, Ekol dezvoltă solutii logistice integrate, dedicate atât clientilor locali cât si celor internationali din sectoare de activitate variate.

Centrele de distributie Ekol se întind pe o suprafată de 486.000 metri pătrati, fiind utilate cu tehnologii si inovatii de ultimă oră în Turcia, Germania, Italia, Ucraina, Grecia si România. În 2012 cifra de afaceri a companiei s-a ridicat la 285.000.000 euro, în crestere aproximativ 30 de procente fată de 2011. Ekol are peste 4000 de angajati în Turcia si 1200 în sapte tări europene.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar