transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-02-2015

Euroins Romania s-a concentrat in 2014 pe cresterea eficientei

Euroins Romania s-a concentrat in 2014 pe cresterea eficientei

Euroins România a intrat în 2015 cu un portofoliu de asigurări mult îmbunătătit, un capital mărit si cu datorii achitate, creând bazele reluării unei cresteri sănătoase.

Compania a redus anul trecut cu peste 70% numărul politelor de asigurare pe segmentele cu cea mai mare frecventă si valoare mare a daunei (precum autocamioane grele, autobuze etc). Ca rezultat, compania si-a îmbunătătit semnificativ indicele de solvabilitate si a scăzut numărul de daune solicitate si plătite pe Carte Verde (din care multe erau în mod traditional provocate de autocamioane), respectiv de despăgubiri pentru vătămări corporale si, de asemenea, pagube materiale.

În urma restructurării majore a portofoliului de polite RCA anul trecut, Euroins România a încheiat anul 2014 cu venituri din prime brute subscrise de 479 de milioane de lei, în scădere cu 6,7% fată de anul anterior.

Scăderea veniturilor din prime a fost planificată, în contextul eforturilor companiei de a restructura portofoliul RCA, iesind treptat din segmente neprofitabile precum autocamioane grele, autoremorci si autobuze (peste 17 locuri). Cealaltă directie a fost, este si va fi cresterea calitătii serviciilor oferite clientilor si diversificarea semnificativă a portofoliului de asigurări pe alte segmente.

„Rezultatul tehnic al Euroins România pentru anul încheiat la 31 decembrie 2014 a fost influentat de eforturile noastre de a fi mai eficienti în înregistrarea, închiderea si plata dosarelor de daună. În plus, în urma eforturilor de segmentare realizate cu mai mare atentie, care au creat o bază solidă pentru 2015, ne asteptăm să atingem pragul de rentabilitate în cursul acestui an, pe fondul îmbunătătirii performantei pe segmentul RCA. Compania  priveste în mod deschis catre nevoile individuale ale clientilor de RCA, cum ar fi soferii tineri si altii, si este pregătită să ofere cele mai bune preturi, în mod competitiv, de pe piată”, a declarat Mihnea Tobescu, director general Euroins România.O directie de devzoltare importantă pentru activitatea companiei este noua perspectivă pe partea de reasigurare, dat fiind faptul că acoperirea prin reasigurare pe segmentul RCA este oferită aproape integral de reasigurători de rating A. Acest aspect va întări pe viitor pozitia financiară a Euroins România, deja stimulată de intrările de capital în valoare de 20 de milioane de euro din cursul anului trecut, din partea actionarului Euroins Insurance Group.

Euroins România a început anul 2015 cu un calendar alert de achitare a daunelor, aducând plătile datorate pagubitilor conform politelor de asigurare la un nivel minim. În plus, acest fapt permite companiei să beneficeze pe deplin de conditiile de colaborare si preturi reduse pentru reparatii, agreate cu reteaua extinsă de service-uri auto cu care lucrează pe întreg teritoriul României.

„Ne interesează maxima satisfactie a clientilor si a beneficiarilor politelor, de-a lungul întregului proces de solutionare a dosarelor. Ne dorim ca Euroins România să fie recunoscut de către clienti ca un partener corect, de încredere, căruia să îi încredinteze asigurarea proprietătilor, a activitătii profesionale sau a călătoriilor. Am constatat deja că numărul reclamatiilor primite de la ASF a scăzut în ianuarie 2015 cu peste 30% în comparatie cu ianuarie 2014”, a adăugat Mihnea Tobescu.

EIG, actionarul Euroins România, a achizitionat în 2013 portofoliile Interamerican si QBE în România si Bulgaria, si continuă strategia de extindere. Anul trecut, EIG a demarat activităti extensive în Grecia, iar în 2015 analizează oportunitătile pe piete din Europa Centrală (Polonia, Cehia, Slovacia si Ungaria).

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Trixie
The german language is hard to speak at other times, so why critique some one person on micpuonornsing it, If I was up there, I’d probably mispronounce it too! But, it IS the Academy Awards, but seriously, I don’t think he thought that was going to happen. Everyone makes mistakes!
Vadsala
A trecut ceva vreme de cand am patit ineudcntil si e posibil ca domnul Danut sa nu mai lucreze pentru Euroins. Am sa va dau totusi numarul, dar nu in comentariu. Trimiteti va rog un email la adresa mentionata in pagina de contact si va voi raspunde cu numarul de telefon al domnului Danut Burlacu.
Mahmood
Isn\'t that the coolest thing ever! This is why I miss my Mom so much. She was the only poresn EVER to feel me move the first time and love me unconditionally. She knew me from my very first moment, the only poresn who knew me, with all my flaws and still loved me .enjoy these moments. I loved when I felt my boys move inside me it was my moment and only I felt every kick, stretch and flip its the best! I can hardly wait to meet Nia and let her know how much her Mommy means to me (of course, you may have to give up your Princess crown lol)
Malam
A trecut ceva vreme de cand am patit iunndectil si e posibil ca domnul Danut sa nu mai lucreze pentru Euroins. Am sa va dau totusi numarul, dar nu in comentariu. Trimiteti va rog un email la adresa mentionata in pagina de contact si va voi raspunde cu numarul de telefon al domnului Danut Burlacu.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar