transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 01-03-2012

Fleet Management Services estimeaza o crestere de 20% a cifrei de afaceri in 2012

Fleet Management Services estimeaza o crestere de 20% a cifrei de afaceri in 2012 Fleet Management Services, companie din top 5 furnizori de servicii de leasing operational si management de flote auto din Romania, si-a bugetat o crestere de 20% a cifrei de afaceri in 2012 fata de anul trecut, precum si o crestere de peste 25% a flotei administrate.

Fleet Management Services (FMS), primul prestator profesionist de leasing operational si administrare de flote auto din Romania cu sistem de management al calitatii certificat ISO 9001 : 2008, a finalizat anul 2011 cu afaceri de 3 milioane euro, in crestere cu 20% fata de anul precedent, si un profit operational de peste 500.000 euro, cu 40% mai mare fata de cel realizat in 2010.

La finalul anului 2011 cota de piata a companiei a fost 6%, clasandu-se in top 5 jucatori din domeniu. Pentru 2012 FMS isi propune sa-si pastreze pozitia de cel mai mare furnizor autohton de servicii de leasing operational si management de flote auto si sa atinga o cota de piata de 7%.

Tot pentru 2012, compania si-a bugetat o crestere de 20% a cifrei de afaceri si o flota cu peste 25% mai mare fata de cea administrata in 2011, printr-o strategie care se va axa atat pe mentinerea portofoliului actual de clienti, cat si pe atragerea de noi clienti de top din mediul de business romanesc.

“In 2011 am reusit sa indeplinim obiectivele pe care ni le-am propus. Am crescut cifra de afaceri si profitabilitatea, am eficientizat procesele interne si ne-am respectat promisiunile asumate fata de clienti. In 2012 ne vom concentra pe imbunatatirea comunicarii cu clientii, pentru o si mai buna intelegere a nevoilor lor, cu scopul de a fi cat mai proactivi in actualul climat economic marcat de instabilitate si neincredere.
In acelasi timp ne propunem sa devenim mai competitivi din punct de vedere al ofertei de leasing operational, decizie fireasca dealtfel daca tinem cont de ritmul in care creste aceasta piata”, a declarat Daniel Ivan, Director Executiv al FMS.

Fleet Management Services, companie activa pe piata locala din anul 2005, este primul prestator profesionist de servicii de inchiriere auto pe termen lung si administrare de flote auto din Romania cu sistem de management al calitatii certificat ISO 9001 : 2008 si totodata cel mai mare jucator autohton din piata de profil.

Cu o echipa specializata cu experienta de peste 15 ani in management de parcuri auto si peste 10.000 de vehicule administrate pana in prezent, FMS activeaza cu personal operativ propriu in Bucuresti, Iasi, Timisoara, Brasov si Cluj-Napoca.

FMS este lider de piata pe segmentul de management integral de flote auto, cu acoperire nationala prin vasta retea de colaboratori - peste 400 de parteneri in toata tara..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Alberto
sorry about the whole freak magnet thing (it kinda haenpepd to me once too, and I wasn't even alone :P ), but this was the only post in my (pretty long) bloglines list that made me laugh. So you know thanks for that :D
Sebastian
Buna dimineata!Ma bucur ca aorbdati subiectul copiilor nascuti dupa anul 2000. Fetita mea s-a nascut (prin cezariana- dupa ce a refuzat pur si simplu sa se nasca normal prin adoptarea unei flexiuni a capului! ) in 4 august 2000 la 17:45. Eu am visat-o exact asa cum e, cand inca era un fat la circa 4 luni. Mi-a aparut in vis cu o claritate fenomenala si am stiut ca este viitorul meu copil.In prezent refuza multe alimente si este foarte refractara la constrangeri si la invatatura traditionala . Ceea ce iubeste este libertatea, arta, muzica, dansul pictura. Are o inteligenta aparte, matura si face deseori niste remarci fenomenale. Sunt foarte deschis la aceste aspecte ce tin de spiritual , si nu numai. Sunt si psiholog, mai apropiat insa de abordarea spirituala a lumii si vietii.As fi incantat sa ne putem sfatui putin despre destinul si rolul acestor copii si al nostru, ca parinti. Nu stiu prea multe despre ce am eu de facut aici, desi ma straduiesc de multi ani sa clarific aceste aspecte, cu atat mai putin despre copilasul meu.Cu multumiri,Ludovic Sandulescu
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar