transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 15-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-04-2013

Garanti Leasing - conventie cu Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii

Garanti Leasing - conventie cu Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii

Garanti Leasing, parte din Grupul Garanti România, unul dintre cele mai dinamice si inovatoare Grupuri financiare din România, este prima companie de leasing care încheie o conventie cu Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM), venind astfel în sprijinul IMM-urilor care doresc să dezvolte noi proiecte de investitii, mai ales cele care aleg solutii tehnologice inovatoare.

Prin Conventia pentru Garantii Exprese, Irevocabile si Neconditionate, FNGCIMM garantează până la 50% din valoarea finantată a proiectelor de investitii derulate prin contractele de leasing încheiate cu Garanti Leasing.

De această conventie beneficiază IMM-urile care doresc  să achizitioneze echipamente tehnologice, precum masini, utilaje sau instalatii de lucru, dar si mijloace de transport în cadrul unor proiecte investitionale de amploare.

„Am semnat această conventie cu FNGCIMM pentru a veni în sprijinul IMM-urilor. Finantarea proiectelor de investitii complexe este o provocare pentru companiile mici, însă un contract de leasing garantat până la 50% de stat poate fi de mare ajutor. Scopul nostru este să sprijinim IMM-urile să se dezvolte în companii puternice si profitabile, întrucât credem că acest sector este foarte important, jucând un rol semnificativ în dezvoltarea economiei din România. Este de datoria noastră să sprijinim cresterea acestui sector, iar Garanti Leasing contribuie la facilitarea accesului IMM-urilor la planurile de finantare care le-ar ajuta să-si dezvolte afacerile”, spune Okan Yurtsever, Director General Garanti Leasing.

„Semnarea primei conventii de garantare cu o societate de leasing dovedeste încă o dată spiritul inovator al echipei FNGCIMM, preocuparea sa constantă pentru identificarea de oportunităti si crearea de produse adaptate necesitătilor IMM-urilor. Specialistii nostri, orientati în permanentă către nevoile întreprinzătorilor, dezvoltă si diversifică instrumente flexibile care facilitează accesul IMM-urilor la finantare, în conditii de risc controlat“, spune Aurel saramet, Presedinte-Director General FNGCIMM.Garanti Leasing este brandul sub care functionează compania Motoractive IFN SA, parte din Grupul financiar-bancar Garanti. Compania completează oferta financiară a Grupului, cu produse specifice de leasing (leasing financiar – vehicule, echipamente si imobiliar – si sale & lease-back), precum si servicii de administrare a flotelor.

Cu o cotă de piată în continuă crestere fată de anii anteriori, compania estimează că va oferi, la nivelul întregului an, finantări pentru achizitia de bunuri, aferente contractelor noi, în valoare totală de peste 60 de milioane de euro.

Motoractive IFN SA a fost înfiintată în anul 1998, având ca activitate principală finantarea în leasing doar a autovehiculelor. Ulterior, compania si-a diversificat produsele pentru a oferi clientilor săi solutii valoroase pe pietele comerciale, industriale si de retail.

După doar cinci ani de activitate, în 2004, Motoractive a devenit cea mai mare companie independentă de leasing din România. În 2006, Motoractive si încă alte două companii specializate în servicii financiare - Ralfi IFN SA (companie care oferă credite de consum) si Domenia Credit IFN SA (companie ce ofera credite ipotecare) – au fost achizitionate de GE Money, divizia de servicii financiare a companiei General Electric.

La sfârsitul anului 2010, actionarul majoritar al Motoractive IFN SA a devenit Garanti Turcia, cea de-a doua bancă privată ca mărime din Turcia, care detine 100% din actiuni. În urma acestei modificări a actionariatului, Motoractive a fost inclusă în Grupul financiar bancar Garanti, continuându-si activitatea sub brandul Garanti Leasing.

FNGCIMM SA - IFN este o institutie financiară nebancară, un fond cu capital de risc, înfiintat în scopul sustinerii accesului la finantare a IMM-urilor si pentru a instrumenta programe guvernamentale prioritare destinate relansării economiei si dezvoltării sustenabile a mediului de afaceri.

În baza apartenentei sale la AECM (European Mutual Guarantee Association – asociatie ce reuneste peste 40 de fonduri de garantare si contragarantare din 22 de tări europene si Turcia), FNGCIMM functionează după reguli de principiu europene si se află sub supravegherea prudentială a Băncii Nationale a României.

FNGCIMM este o societate comercială profitabilă care functionează în conditii concurentiale si care gestionează în mod corespunzător fondurile puse la dispozitie de actionar, cu un rol important în crearea si mentinerea a numeroase locuri de muncă.

Consecvent respectării principiilor economiei de piată, FNGCIMM este preocupat în permanentă de oferirea unui răspuns rapid, complet si profesionist solicitărilor financiare ale clientilor, gratie unei structuri operationale flexibile, unei retele aflate într-o accelerată dezvoltare si unei strânse colaborări cu partenerii săi din domeniul bancar.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Linda
Hello, Veggie49, I have a royalty agacree interest near you in Weld County Township 11N 64W Section 20, where EOG has recently won permit approval also. I haven't received any other official word about when they would start to drill, but intuition tells me they would start this Spring or Summer since it is the start of the drilling season , what with better weather and all. I think EOG has a confidentiality agreement going on with Weld County officials not to release information about a well or wells until the last minute, probably to avoid any loss of timing advantage to competitors or other landowners in the area. This is all just my opinion, but I think that's going on. Alot of the other townships and sections are being leased right now in this area, so I'm excited about it too. I would think that with an approved permit in hand, EOG would want to commence drilling as soon as they can, but it's understandable that with all the other active leases they have in this area, they wouldn't want to have too much on their plate at one time. Patience here is called for, but they'll get to it. They wouldn't have bothered to permit it otherwise. Let me know if you hear anything!! DRILL,BABY, DRILL!!!
Dhiel
26/04/2012Cadrul legal trebuie mdofiicat, in sensul simplificarii atat la infiintarea cat mai ales la functionarea firmelor. Insist asupra faptului ca intreprinzatorii consuma o parte nepermis de mare a resurselor pe CONTABILI (socotitori de DARI) si pe AVOCATI. Actuala increngatura legislativa indeamna firmele la FALS si MINCIUNA, iar statul cheltuieste sume colosale in lupta ineficienta impotriva evaziunii, prin actiuni pe care in actuala conjunctura le calific ca fiind TERORISTE.Statul trebuie sa renunte urgent si definitiv la calitatea de agent economic (cu putine si foarte bine fundamentate argumente), rolul sau trebuie sa se limiteze la stabilirea politicilor si a cadrului legal de promovare a acestora.Daca NR vom avea vointa politica si taria de propune acestei tari reforme adevarate, adica nu cosmetizari, nu jumatati de masura, samd, avem sansa de a trai vremuri mai bune in Romania, altfel PS: Pactul Fiscal este un produs remarcabil al competentei, pentru a fi componenta a platformei politice este necesara dezbaterea democratica acestuia. Consider obligatoriu principiul conform caruia competenta trebuie sa fie in slujba organizatiei si nu viceversa.
Anisha
Appreciation for this inoframtion is over 9000-thank you!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar