transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-03-2012

GEFCO prelungeste parteneriatul cu Dacia

GEFCO prelungeste parteneriatul cu Dacia GEFCO, partener Dacia din anul 2008, a creat o solutie logistică multimodală pentru constructorul auto, prin care combină transportul feroviar cu transportul rutier. GEFCO expediază vehicule finite de la fabrica din Pitesti către piata românească si cea italiană. Începând cu acest an, vehiculele sunt distribuite în Italia de către Gruppo Mercurio, companie de la care GEFCO a preluat 70% din actiuni.

GEFCO, prima companie care a implementat în 2008 o solutie de transport feroviar pentru departamentul de logistică Dacia din România, gestionează transporturile în amonte, inclusiv colectarea pieselor din mai multe tări europene, cum ar fi Germania si Belgia si livrarea la Centrul CKD din Pitesti, România, pentru a aproviziona uzina de asamblare Dacia.

De la Pitesti, GEFCO operează transporturile rutiere si feroviare de vehicule finite către parcul industrial din Parma, pentru distributia în Italia (în medie un tren pe săptămână, în 2011). GEFCO asigură capacitatea de transport pentru Dacia, prin organizarea de transporturi maritime personalizate către diferite porturi italiene în perioadele de productie maximă. Transportul multimodal feroviar / rutier este folosit pentru a livra autovehiculele în portul Constanta, pentru a fi exportate în Orientul Mijlociu, zona Golfului si Africa, cu o frecventă de 5-6 trenuri pe săptămână. GEFCO expediază, în medie, 100.000 de masini pe an pentru Dacia.
În octombrie 2011, GEFCO a transportat 9.800 de vehicule.

"Sunt mândru de expertiza si abilitătile dobândite de echipa locală. Acest know-how are o mare contributie in cadrul proiectului" – a declarat Christophe de Korver, Managing Director al GEFCO România.

Parteneriatul dintre GEFCO si Mercurio, un jucător major în transportul si distributia de masini, a contribuit la reînnoirea contractului cu Dacia pentru distributia autovehiculelor sale în Italia, de la Centrul Automotive din Parma, unde GEFCO si Mercurio gestionează împreună operatiunile.

Emmanuel Arnaud, Sales Director, Global Accounts Department GEFCO, explică: "Dacia si-a reînnoit contractul cu noi datorită eforturilor combinate ale filialelor din Italia si România, cu sprijinul departamentului de vânzări GEFCO. De asemenea, am reproiectat organizarea logistică bazându-ne pe noul nostru partener Mercurio".

În 2010, livrările de autovehicule finite Dacia, între Pitesti si Constanta, au însumat un volum de 64.920 de tone transportate pe calea ferată, ceea ce a însemnat cu 8.431 camioane mai putin pe sosele, aducând astfel un beneficiu pentru mediu. "Transportul feroviar are mai multe avantaje, în special în ceea ce priveste capacitatea si impactul asupra mediului (reducerea poluării fonice si a emisiilor de carbon) si este, prin urmare, o solutie optimă", a completat Christophe de Korver, Managing Director al GEFCO România.

GEFCO este referinta în materie de logistică pentru domeniul industrial. Prin intermediul celor sase domenii cheie de expertiză – Logistică, Gefboxsystem, Overseas, Overland, Distributie de vehicule si Reprezentantă pentru Vămi si Taxă pe Valoare adaugată – GEFCO propune solutii globale si inovatoare pentru toate cerintele logisticii industriale, atât pe plan local cât si international, destinate atât zonei amonte cât si celei aval a proceselor de productie.

GEFCO este prezent în 150 de tări din lume si se clasează între primele 10 grupuri europene de logistică, cu o cifră  de afaceri de 3,7 miliarde EUR în 2011. Grupul are 10,300 de angajati în urma achizitionării Gruppo Mercurio. Cu 400 de locatii în întreaga lume, GEFCO  îsi dezvoltă activitatea în: Asia Centrală, Europa Centrală si de Est, Orientul Mijlociu, Asia de Est si America de Sud..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
crorkz
92TMQ5 Thanks-a-mundo for the blog post.
Farzand
The Romans pillaged the whole of Europe for gold, from Wales to Dacia, and then used this gold to buy Chinese silks and other extioc oriental goods via Indian middlemen, until all the gold was gone.Not so, in two respects:-- that trade mostly wasn't via Indian middlemen, even if you count Ceylon as India, but via the Central Asian Silk Road (though some was via India and Ceylon); and- although that was the way the balance of trade was trending for centuries, improvements like the camel saddle led to camel caravans bringing in gold from West Africa, so repairing the trade imbalance during the fourth century A.D.
Jaay
ce s-a putut fura mai mult in tara asta in acesti 4 ani de zile, a fost iuftpanit de catre dl basescu, doar ca dansul este prea destept ca sa accentueze acest lucru, si toata lumea il invinuieste guvernul si Tariceanu. Oameni buni chiar e atat de greu sa vedem adevarul?
Youya
Hello,My name is Annie and I am currently tudsying Education, which would be my field of interest for an internship in Buenos Aires. I am from Mexico so my native language is Spanish.I am 21 years old and I have one year left to graduate. I would like to receive some information about the program I could be part of. Thank you very much!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar