transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-01-2016

Goodyear Dunlop Sava Tires a primit certificarea de calitate Q1 de la Ford

Goodyear Dunlop Sava Tires a primit certificarea de calitate Q1 de la Ford

Unitatea de productie Goodyear Dunlop Sava Tires a anuntat faptul că a primit reputata certificare de calitate Q1 de la Ford. Certificarea Ford Q1 se acordă unitătilor de productie ale furnizorilor sau producătorilor care au atins un nivel de excelentă la un important set de criterii de calitate printre care se numără: sisteme capabile, nivel înalt de performantă, procese de productie superioare si clienti satisfăcuti. Însemnul Q1 este considerat peste tot în lume un indicator al calitătii exceptionale.

Distinctia oficială a fost înmânată unitătii de productie Goodyear de către un reprezentant al Ford. Un steag flutură acum în afara unitătii de productie ca o reamintire permanentă a acestei distinse acreditări.

Directorul de Produs si Proces al Calitătii la Goodyear Dunlop EMEA, Brad Heim, si Directorul Goodyear Dunlop Sava Tires Manufacturing, Julien Frezard, au fost de asemenea prezenti pentru a felicita angajatii Goodyear Dunlop pentru efoturile lor de a atinge acest standard.

Frezard a spus: “Această certificare este una extrem de importantă pentru unitatea noastră de productie si recompensează munca grea si dedicarea de care dau dovadă angajatii nostri în livrarea de produse si servicii de calitate. Întelegem că trebuie să validăm noul nostru status Ford Q1 prin activitatea noastră de zi cu zi, dar avem echipa potrivită pentru a ne asigura că steagul care ne reaminteste de certificarea Ford Q1 va flutura pentru multi ani de acum înainte. Sunt mândru si recunoscător fată de toti angajatii nostri care au făcut posibilă această certificare.Goodyear este una din cele mai mari companii producătoare de anvelope din lume. Are aproximativ 67.000 de angajati si îsi fabrică produsele în 50 de unităti de productie în 22 de tări peste tot în lume. Cele două centre ale sale pentru inovare din Akron, Ohio, si Colmar-Berg, Luxemburg, se luptă să dezvolte produse si servicii de ultimă generatie care stabilesc standarde tehnologice si de performantă în această industrie.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar