transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 



A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-01-2016

Grawe intra pe piata asigurarilor auto in 2016

Grawe intra pe piata asigurarilor auto in 2016

În cursul lunii decembrie 2015, Grawe România Asigurare a depus la ASF – Autoritatea de Supraveghere Financiară - dosarele de autorizare pe două clase de asigurare: clasa 3 - Asigurări de mijloace de transport terestru altele decât cele feroviare (CASCO) si clasa 10 - Asigurări de răspundere civilă pentru autovehicule (RCA + CMR).

Procesul de autorizare va dura câteva luni, deoarece, după autorizarea pe clasa 10, există încă o etapă obligatorie, de solicitare a autorizării pe Norma RCA.
Intrarea Grawe România pe segmentul auto în cursul anului 2016 se încadrează în strategia generală la nivelul grupului Grawe de a include asigurările auto în portofoliul companiilor din grup. În acest moment, societătile din cadrul grupului Grawe active pe piata de asigurări auto sunt cele din Austria, Slovenia, Croatia, Bosnia, Ucraina si Moldova.

”Principalul motiv pentru care am luat decizia să intrăm pe piata auto din România este acela că întelegem nevoia clientilor de a lucra cu un asigurător care le poate oferi o gamă completă de servicii. Grawe este un brand consacrat ca apartinând unui asigurător de retail si acest aspect nu se va schimba – clientul persoană fizică este în centrul atentiei noastre si stim cu totii cât de importantă este mobilitatea personală în viata românilor. Ne îndreptăm si în România spre modelul implementat în tări cu traditie în domeniu, unde între un asigurător corect si clientul său multumit se dezvoltă o relatie de parteneriat pe termen lung,”, declară Paul Swoboda, Presedintele Directoratului Grawe.

”Pentru business-ul auto, conform strategiei noastre generale, vom rămâne un asigurător cu preturi corect dimensionate în functie de acoperire si nu vom aplica o strategie de crestere rapidă a cotei de piată – dorim o crestere organică, sănătoasă si profitabilă. Cred că se poate face profit din orice linie de business, cu conditia să fie bine gestionată.

Politica noastră pe termen mediu este aceea de a avea un portofoliu echilibrat pe toate liniile business – viată, proprietăti si auto”, completează Paul Swoboda.

După finalizarea întregului proces de autorizare pe linia auto, strategia de distributie a acestor noi produse va îngloba canalele de vânzare directă, parteneriatele speciale cu brokeri selectati si utilizarea portofoliului de clienti existent.

Grawe România face parte din grupul austriac Grawe, care perpetuează o istorie începută în anul 1828. Cele aproape două secole de experientă în asigurări au contribuit major la modul în care Grawe si-a construit oferta de produse si portofoliul de clienti în cei 15 ani de când este prezentă pe piata din România. Compania, aflată în topul primilor 10 asigurători de viată la nivel national a avut întotdeauna o evolutie echilibrată, dezvoltarea sa bazându-se pe siguranta si eficienta investitiilor. Cu un total de prime brute subscrise de 34,6 milioane lei, active  de aproape 380 milioane lei si un profit net de  2,4 milioane lei la finalul trimestrului 3 al anului 2015, Grawe îsi demonstrează stabilitatea.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Reegan
je viens de recevoir un courrier pour un paiement d’amande que je n’ai jamais fait l’objet que faire, en plus dans une ville ou je n’ai jamais mis les pi10/.e5/03s2d11
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar