transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-07-2024 4.5468 lei 4.9692 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 31-05-2016

Hertz Romania deschide un birou in Iasi, estimand cresteri in regiune in urmatorii ani

Hertz Romania deschide un birou in Iasi, estimand cresteri in regiune in urmatorii ani

Hertz România, liderul pietei de rent-a-car si unul dintre jucătorii cu cea mai rapidă crestere pe piata de leasing operational, anuntă deschiderea primului birou din regiunea Moldovei, în orasul Iasi.

Localizat în centrul orasului, în Piata Unirii nr. 6, biroul va oferi clientilor din Iasi si din regiune servicii de închiriere de masini pe termen scurt si de leasing operational, asigurând mobilitate turistilor, dar si companiilor din zonă.

“Avem motive importante să considerăm că orasul Iasi si întreaga regiune a Moldovei se vor dezvolta în următorii ani datorită turismului în continuă crestere, dar si datorită investitiilor din partea companiilor locale si internationale. Amazon este doar una dintre marile companii care a făcut recent investitii în această zonă si se estimează că tendita va continua cu alti investitori similari. Deschidem acest birou pentru a ne îmbunătăti prezenta în România pe piata de rent-a-car, dar si pentru a oferi serviciile de leasing operational clientilor din Iasi si din împrejurimi”, a declarat George Asimakis, Country Manager, Hertz România.

Biroul din Iasi va oferi servicii si celor care călătoresc în Iasi, direct din cadrul aeroportului, zona sosiri, terminalul T3.

Compania este prezentă în România în Bucuresti, unde se află sediul central, Constanta, dar si în cinci aeroporturi importante: Otopeni, Cluj-Napoca, Timisoara, Sibiu si Mihail Kogălniceanu (judetul Constanta).

Hertz Lease (Autotechnica Fleet Services SRL) a fost înfiintată în România la începutul anului 2007, iar într-o perioadă scurtă de timp a reusit să devină un jucător important pe piata de Leasing Operational  si Management de Flotă.Hertz Lease este o subsidiară a companiei Autohellas ATEE, o companie detinută de Th. Vassilakis Group, care detine si francizele Hertz Rent a Car si Leasing pentru Bulgaria, Cipru, Serbia, Muntenegru, Croatia si Ucraina.

Autohellas ATEE este lider pe piată în Grecia, detinând această pozitie de un timp îndelungat, cu ajutorul flotei de 30.000 de unităti.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar