transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-07-2024 4.5468 lei 4.9692 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-11-2015

Honda HR-V si Honda Jazz - 5 stele in cadrul testelor de siguranta EuroNCAP

Honda HR-V si Honda Jazz - 5 stele in cadrul testelor de siguranta EuroNCAP

Lansate recent pe piata din România, noile modele HR-V si Jazz au fost testate de organizatia independentă EuroNCAP, reusind un calificativ maxim de 5 stele. Rezultatele excelente realizate de noile modele Honda confirmă atentia acordată capitolului sigurantă indiferent că vorbim despre componenta pasivă sau activă. Testate intern înainte de lansarea oficială pe piata din Europa, noile modele au confirmat tehnologiile avansate folosite de Honda pentru a oferi pasagerilor cel mai înalt nivel de sigurantă.

Noul Jazz a reusit o performantă importantă fiind doar al doilea model din segmentul B care a reusit calificativul maxim de 5 stele după noua schemă de testare implementata de EuroNCAP pentru anul 2015.

Ambele modele Honda beneficiază în standard de sistemul CTBA (City Brake Active) ce se bazează pe o cameră video pentru a scana zona din fata masinii si a detecta posibilitatea unei coliziuni cu masina din fată. Atunci când algoritmul sistemului CTBA consideră că există un risc de coliziune sunt emise avertizări vizuale si acustice. În cazul în care soferul nu reactionează la aceste avertizări sistemul frânează automat masina. Acest sistem este destinat mediului urban si functionează până la viteza maximă de 30 km/h.

Lista de echipamente de sigurantă oferite standard pentru noile Jazz si HR-V include airbaguri frontale, laterale si tip cortină, centuri cu pretensionare pentru toti pasagerii si tetiere active pentru pasagerii din fată.Pe lângă dotările enumerate mai sus, echipările Elegance (HR-V) si Confort (Jazz) oferă standard pachetul de asistentă ADAS ce include sistemele Forward Collision Warning, Traffic Sign Recognition, Intelligent Speed Limiter, High Beam Support System si Lane Departure Warning.

Sistemul Intelligent Speed Limiter (premieră pentru gama Honda) corelează functiile unui limitator de viteză clasic cu informatiile primite de la sistemul Traffic Sign Recognition (ce detectează si afisează limitele de viteze pe ecranul digital din zona cadranelor de bord). Rezultatul final este un limitator de viteză inteligent care setează pragul superior de viteză conform cu indicatoarele detectate de sistemul Traffic Sign Recognition pentru a minimiza sansele de depăsire a vitezelor legale.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar