transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-04-2012

Honda Trading Romania - 6 noi dealeri moto si alte noutati de primavara

Honda Trading Romania - 6 noi dealeri moto si alte noutati de primavara Honda Trading România participă la cea de-a X-a editie a SMAEB (Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente Bucuresti). În perioada 21 – 22 aprilie, cu un total de 17 modele expuse, dintre care 3 premiere nationale, standul Honda îsi asteaptă vizitatorii în cadrul SMAEB 2012. Alături de noile modele vor fi prezente la stand si cele cinci modele lansate în 2011 dar si o unitate moto-ambulantă Honda Deauville din dotarea IGSU (Inspectoratul General pentru Situatii de Urgentă), căreia producătorul îi va asigura mentenanta pe parcursul unui an de zile.

O retea extinsă de distributie si service în România, din luna aprilie

Prezenta vizibilă din cadrul SMAEB reprezintă o dovadă a implicării Honda Trading în activitatea moto autohtonă si în acelasi timp anuntă extinderea retelei dealerilor moto Honda cu nu mai putin de 6 parteneri, ce vor acoperi principalele zone ale tării. În acest fel, pe lîngă Bucuresti, în Cluj-Napoca, Brasov, Tîrgu Jiu, Timisoara, Iasi si Pitesti vor exista dealeri autorizati pentru vînzare si operatiuni de service.

Campania de verificare gratuită de primăvară

Disponibilă în perioada 23 Aprilie – 31 Mai la toti cei 7 dealeri Honda, Campania de verificare gratuită de primăvară se adresează tuturor posesorilor de motociclete Honda si doreste să mentină nivelul de satisfactie al acestora la un nivel cît mai înalt. În plus, în această perioadă, clientii beneficiază de 30% reducere la manoperă si 15% reducere la piesele de schimb.

4 modele noi pentru România disponibile din luna aprilie

Cele trei modele de motociclete prezentate în premieră la SMAEB sunt: Honda NC700 S (categoria Naked), Honda NC 700 X (categoria on off) si Honda Crosstourer VFR 1200 X. Cea de-a patra premieră a anului 2012, din categoria scuter, este reprezentată de modelul Honda Vision NSC 50 si va fi disponibilă la vînzare de la sfîrsitul lunii aprilie..


Modelul Honda NC700 S, versatil si usor de folosit, este potrivit pentru orice nivel de experientă. Construită pentru a oferi o experientă de condus plăcută, motocicleta are un grad ridicat de control si libertate datorită pozitionării sezutului si a pozitiei de condus. Motorul este si unul dintre cele mai eficiente, din punct de vedere al consumului de combustibil.

Honda NC 700 X oferă o experientă unică conducătorilor experimentati prin agilitatea si pozitia de condus specifică motoarelor off-road combinată cu standardele ridicate de stabilitate si performantele motorului.

Honda Crosstourer VFR 1200 X stabileste un nou standard în categoria motocicletelor sport tourer. Crosstourer VFR 1200 X combină caracteristicile sport, cum ar fi motorul V4, cu cele ale motocicletelor off road - suspensiile sau pozitia ridicată a sezutului - într-un model cu un design deosebit, unic si cu flexibilitate ridicată.

Honda Vision NSC 50 este proiectat pentru folosirea zilnică de către o gamă largă de utilizatori, oferă durabilitate, mobilitate, sigurantă si usurintă în folosire la un pret atractiv..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar