transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-07-2013

Inmatricularile de autoturisme noi au inregistrat o scadere de 26% in primul semestru din 2013

Inmatricularile de autoturisme noi au inregistrat o scadere de 26% in primul semestru din 2013

Numărul de autoturisme noi înmatriculate în România a înregistat în primele șase luni ale acestui an o scădere de 26% față de aceeași perioadă a anului trecut, conform analizei Auto.ro.

Înmatriculările de autoturisme noi au înregistrat în România o scădere de 26%, ajungând la 24.550 de unităţi în primul semestru al acestui an. Dacia conduce detașat topul înmatriculărilor de mașini noi cu 6.440 de unităţi, dar cu 23% mai puține decât primul semestru al anului trecut. Volkswagen a înregistrat 2.830 de unități și Skoda 2.080 de unități. Urmează Renault cu 1.480 de unități și Ford cu 1.400.

În luna iunie 2013 s-au înmatriculat în România 3.

970 de autoturisme noi, cu 46% sub cele 7.330 înscrise în circulație în iunie 2012. În ciuda faptului că a fost prima luna în care s-a derulat programul de înnoire a parcului auto, în iunie 2013 s-a înregistrat o scădere și față de luna precedentă cu 3.5%, când s-au înscris în circulație 4.110 de autoturisme noi, arată analiza Auto.ro.

Numărul de mașini second hand importate România a crescut cu 38% în primul semestru al anului în curs ajungând la 101.700 de unități, de la 73.730 de unități înregistrate în aceeași perioadă a anului trecut. Numărul reînmatriculărilor a scăzut cu 40%, ajungând la 97.850 de unități, de la 162.690 de unități înregistrate în primul semstru din 2012, conform statis¬ticilor DRPCIV.

Volkswagen își menține postura de lider pe piața auto second hand cu 25.150 de autoturisme importate în România în primul semestru al acestui an, reprezentând o creștere de 44% comparativ cu perioada similară din 2012. Următoarele locuri sunt ocupate de Opel cu 17.620 de unități și Ford cu 12.080 de unități, cele trei mărci însumând aproape jumătate din totalul importurilor de mașini second hand.

În total, în primul semestru din acest an s-au înmatriculat 126.250 de autoturisme noi și second hand, reprezentând o creștere de 18% comparativ cu primele 6 luni din 2012 când s-au înmatriculat 107.070 autoturisme.Misiunea site-ului Auto.ro este de a oferi utilizatorilor instrumente care să faciliteze procesul de vânzare, cumpărare și accesul la o gamă completă de servicii din domeniul auto.

În acest scop, echipa Auto.ro dezvoltă permanent instrumente precum aplicatia Auto.ro pentru iPhone și pentru Android ce oferă servicii utile oricărui șofer, posesor de smartphone, platforma Experți Auto care oferă utilizatorilor și șoferilor informaţii complexe şi precise pentru a lua cea mai bună decizie de vânzare sau cumpărare. Aceste statistici și informații sprijină cumpărătorul privind achiziția în funcție de buget, nevoi și așteptări, și totodată, ajută vânzătorul să își raporteze oferta la alte modele asemănătoare și să înțeleagă evoluția pieței.

Aplicația Auto.ro este gratuită și oferă următoarele facilități:

- Locații servicii auto: benzinării, vulcanizări, spălătorii, service-uri, parcări, stații ITP, asistență rutieră și tractări, taxi, pensiuni și ATM-uri (bază de date de peste 30.000 adrese);

- Mașina mea: se primesc notificări atunci cand expiră RCA, ITP, rovinietă, rata lunară sau altă alertă dorită;

- Plăți: plata rovinietei direct din aplicație, calculatorul timbrului de mediu;

- Anunțuri vânzare-cumpărare mașini noi și second hand: utilizatorii au posibilitatea să caute și să adăuge anunțuri auto direct de pe telefonul mobil, să salveze anunțurile favorite și să creeze alerte.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar