transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-04-2016

Kaufland si Renovatio - prima retea publica de statii de incarcare rapida pentru masini electrice din Romania

Kaufland si Renovatio - prima retea publica de statii de incarcare rapida pentru masini electrice din Romania

Kaufland România, în parteneriat cu Renovatio, vine în sprijinul tuturor celor care vor să conducă ecologic si lansează prima retea publică de statii de alimentare Fast Charge a masinilor electrice din România. Acestea vor functiona non-stop, vor putea fi folosite gratuit pe axa Arad – Constanta si se vor afla în parcările magazinelor Kaufland din nouă orase si pe autostradă, oferind astfel posibilitatea utilizatorilor de masini electrice să se deplaseze pe distante mai mari.

Renovatio este o companie tânără si dinamică, dezvoltată din pasiune pentru energia din surse regenerabile, fiind cea care pune la dispozitie întreaga retea de statii de încărcare pentru parcările magazinelor Kaufland România. În acelasi timp, pe lângă lansarea retelei de statii de alimentare, pentru a contribui la dezvoltarea pietei de vehicule ecologice din România si pentru a inspira mai departe responsabilitate pentru mediu si societate, Kaufland achizitionează o flotă de 18 masini 100% electrice (zero emisii).

O parte din acestea vor fi donate ONG-urilor partenere, iar o parte vor fi folosite de către angajatii Kaufland în deplasările zilnice în interes de serviciu, contribuind la reducerea nivelului de poluare într-un oras deja sufocat de noxe si poluare fonică. Primele ONG-uri care beneficiază începând de astăzi de un mod ecologic de transport sunt Hospice Casa Sperantei, Habitat for Humanity si Let's Do It, Romania!.

Noile statii de încărcare rapidă a vehiculelor electrice vor fi amplasate în parcările magazinelor Kaufland din orasele Arad, Timisoara, Deva, Sebes, Sibiu, Râmnicu Vâlcea, Pitesti, Bucuresti si Constanta, precum si pe autostrada A2.

Primul punct de încărcare din această retea, instalat în parcarea magazinului Kaufland de pe strada Barbu Văcărescu din Capitală, este deja functional si deschis publicului.

Cel mai important beneficiu pentru utilizatorii de vehicule electrice este posibilitatea de încărcare în regim Fast Charge (0-80% din capacitatea bateriei în mai putin de 1h).

Statia deserveste toate tipurile de vehicule 100% electrice si hibride plug-in, atât pentru standardele de încărcare rapidă (CHAdeMO si CCS) la o putere de 20kWh, cât si pentru încărcare în curent alternativ (type 2) la o putere de 22kWh.

"Grija pentru mediu a fost mereu una dintre preocupările si prioritătile nostre si ne mândrim că suntem si acum pionieri în proiecte de impact pentru un viitor sustenabil. Mai mult, suntem primii care donează o flotă de masini eco către ONG-urile partenere si pun gratuit la dispozitia românilor energie, în prima retea publică autohtonă de statii de încărcare rapidă, pentru a încuraja circularea cu masini eco si responsabilitate fată de mediu. Conducerea unei masini eco nu reprezintă doar o optiune ca oricare alta, ci o investitie în viitorul nostru, al tuturor", a declarat Marco Hößl, Directorul General Kaufland România.

"Compania noastră s-a dezvoltat din pasiunea pentru energia din surse regenerabile, iar parteneriatul cu Kaufland este un pas firesc în aceeasi directie. Sustinerea pe care o acordăm românilor care aleg să conducă masini eco cu ajutorul noii retele publice de alimentare a vehiculelor electrice ne asigură tuturor un prezent mai curat si un viitor mai sustenabil", a declarat Alexandru Teodorescu, actionar Renovatio.

Piata masinilor electrice este în crestere: în 2015, românii au achizitionat 495 de autoturisme noi hibride sau electrice 100%, dublu fată de numărul vehiculelor de acest tip vândute în 2014, iar în primele două luni ale acestui an, au fost înmatriculate 74 de automobile noi hibride si electrice, cu 90% mai mult decât în aceeasi perioadă a anului trecut.

Masinile electrice achizitionate de Kaufland România spre donatie, Volkswagen e-Golf, sunt unele dintre cele mai performante vehicule de acest tip din Europa. Autonomia acestora este de aproximativ 200 de kilometri, ceea ce le face ideale pentru deplasările zilnice prin oras, contribuind, prin emisii zero poluante, la îmbunătătirea calitătii vietii din mediul urban.

Noul proiect dintre Kaufland România si Renovatio reflectă preocuparea consecventă pentru demersuri care contribuie la un mediu mai curat si mai echilibrat pentru noi toti. Kaufland România se implică anual în numeroase actiuni ecologice precum Înverzirea Parcului Industrial Ploiesti si "Let's do it, Danube!", o amplă campanie de educatie în scolile din judetele dunărene, la care s-a adăugat curătarea malurilor Dunării chiar de Ziua Internatională a Fluviului, pe 29 iunie. Totodată, Kaufland România a sprijinit financiar proiectul de educatie ecologică, implicare socială si voluntariat desfăsurat într-o singură zi pe tot teritoriul României, sub denumirea "Marea Curătenie Natională".

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine în 7 tări. Programele de responsabilitate socială reprezintă o componentă cheie în strategia companiei.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar